Події

Біля скелі Голова Чацького у Житомирі виявили чоловіка, який розбився на смерть і тривалий час лежав між камінням

12 January 2024, 17:08

Вдень 12 січня біля скелі Голова Чацького рятувальники діставали тіло людини, яка, ймовірно, впала звідти.

Про це Житомир.info повідомив читач.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі головного управління ДСНС у Житомирській області підтвердили інформацію та розповіли, що дійсно рятувальники діставали тіло чоловіка з-поміж каменів біля скелі.

«Сьогодні, 12 січня, біля скелі Голова Чацького виявили людину, яка застрягла між каменями. Його помітив випадковий перехожий і зателефонував до поліції. До ДСНС повідомлення надійшло о 13:31 і о 15:27 рятувальники повернулися. До робіт залучалися 6 осіб. Дістали труп за допомогою мотузки, носилок, спустили на лід і передали його правоохоронцям. За нашими мірками, тіло чоловіка там лежало тривалий час, оскільки воно вже встигло примерзнути до каменів. Загиблому близько 50 років», - зазначили в пресслужбі ГУ ДСНС у Житомирській області.

Нагадаємо, ввечері 6 серпня в Житомирі послизнувся чоловік та впав зі скелі у прірву, йому надали першу медичну допомогу та госпіталізували до медичного закладу.

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня 2023 року у лісі поблизу села Зарічани Житомирського району рятувальники надавали допомогу медикам по транспортуванню підлітка, який зірвався зі скелі біля Голови Чацького й травмувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: скеля Голова Чацького падіння падіння з висоти ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі