Місто

Ранок в одному з житомирських торгівельних центрів почався із «замінування», на місці працюють правоохоронці (оновлено)

15 January 2024, 09:57

У Житомирі зранку 15 січня «замінували» ТРЦ «Глобал».

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП у Житомирській області підтвердили інформацію про ймовірне замінування будівлі.

«15 січня о 7:00 надійшло повідомлення УСБУ про те, що на їх електронну пошту надійшло повідомлення про замінування будівлі по вул. Київській, 77, м. Житомир. На місці події за алгоритмом працюють поліцейські», - зазначили в поліції.

Оновлено

«О 10.55 було завершено обстеження ТРЦ «Глобал», по вул. Київській, 77 в м. Житомирі та прилеглої до нього території. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано 30 осіб. Рух транспорту не перекривався. До проведених заходів було залучено 12 працівників поліції. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбачена ч. 1 ст. 259 КК України», - проінформували в поліції.

Нагадаємо, у Житомирі в суботу, 16 грудня, двічі за день «мінували» торговельний центр «Метро». Перше повідомлення надійшло о 9.35 ранку на електронну пошту центрального офісу. На місце виїжджали поліцейські вибухотехніки, з торговельного центру евакуювали понад 100 людей. Вибухових пристроїв не виявили. Повідомлення про повторне «замінування» надійшло цього ж дня близько 17.00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка поліція ГУНП ТРЦ Глобал 
Матеріали по темі