Місто

За вихідні на дороги Житомира висипали понад 700 тонн піскосуміші, комунальники продовжують розчищати місто від снігу

15 January 2024, 13:13

На вихідних Житомир засніжило, аби не створити транспортний колапс, на дорогах комунальники працювали цілодобово. Як впоралися з негодою 15 січня розповіли в КП «Управління автомобільних шляхів».

«Цілодобово працюємо. Це 5-6 машин, це наша комунальна техніка, плюс трактори. Також в суботу, і в неділю вдень ми залучали найману техніку підрядної організації – це і автомобіль, і з відвалом JCB залучались, тому що власними силами з таким снігопадом було непросто впоратись. По тротуарах працювала так само і наша комунальна техніка, і техніка управляючих компаній. В середньому в зміну висипалось понад 100 тонн піскосуміші, тобто за вихідні понад 700 тонн піскосуміші було висипано лише на проїзній частині. Через те, що залучили додаткову техніку, найману, то була змога розчистити гарно, наприклад майдан Соборний, бо зазвичай тільки машини його чистять попутно, коли проїжджають, то цього разу вдалося і трикутники безпеки порозчищати», - розповідає заступник начальника КП «Управління автомобільних шляхів» Дмитро Павлов.

Розповідають, що надходили звернення від громадян.

«За минулу добу було два звернення. Перше – це ТТУ звернулося щодо розчищування розворотного кільця на вулиці Промисловій. Друге, по проїзду Академіка Омелянського. Це буде в робочому процесі, можливо сьогодні і туди попадемо»,– говорить заступник начальника КП «Управління автомобільних шляхів».

Сьогодні комунальники прибирають сніг з зупинок громадського транспорту, тротуарів. Також продовжують розчищати дороги.

«Вже є змога закінчувати розчищення основних вулиць і переходимо до розчищення другорядних вулиць. Але десь можливо ще потрібно і посипати, а десь просто вже згрібати цю масу снігову. На вечір будемо збільшувати зусилля, бо там і мороз передають», - додав заступник начальника КП «Управління автомобільних шляхів» Дмитро Павлов.

Нагадаємо, 13 січня у Житомирі дорожники ліквідовували наслідки нічного снігопаду. Снігоприбиральна техніка працювала цілодобово, а на міські дороги висипали майже 130 тонн піскосуміші.

За добу у Житомирській області випало близько 30 сантиметрів снігу: 14 січня проїзд дорогами держзначення області забезпечено.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг негода прибирання снігу дорожник дорожники дорога зима комунальник УАШ Павлов піскосуміш 
Матеріали по темі