Суспільство

Мокрий сніг та дощ, на дорогах ожеледиця, сильних морозів не варто чекати: якою буде погода в Житомирській області протягом тижня

22 January 2024, 13:22

У Житомирській області протягом нового робочого тижня, з 22 по 26 січня, слід очікувати мокрий сніг та дощ. Стовпчики термометрів коливатимуться від 4° морозу до 5° тепла. На дорогах буде ожеледиця.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

23 січня, вівторок

По Житомиру: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла.

По області: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

24 січня, середа

Хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий мокрий сніг. Вдень помірний мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 8-13 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла.

25 січня, четвер

Хмарно. Помірний дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 0-5° тепла.

26 січня, п’ятниця

Невеликий, місцями помірний мокрий сніг та дощ. Температура протягом доби 26 січня від 2° морозу до 3° тепла.

Нагадаємо, у Житомирській області вихідними, 20 та 21 січня, пройшов невеликий сніг. Вночі стовпчики термометрів показували до 7 градусів морозу, вдень , як прогнозували синоптики, від -2 до 0 градусів. На дорогах місцями була ожеледиця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик зима січень ожеледиця сніг мороз 
Матеріали по темі