Суспільство

Житомирські патрульні вилучили три підроблених водійських посвідчення за одну денну зміну

22 January 2024, 14:03

Три посвідчення водія з ознаками підробки виявили інспектори за минулу денну зміну.

Про це 22 січня повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«У кожному з випадків — водійське мало, як візуальні ознаки підробки, так і було відсутнє в базі МВС. До основних, виявлених ознак підробки документів можна віднести: шрифт реквізитів символів документа відрізняється від встановленого зразка; бланк відрізнявся за кольором та фізичними властивостями від бланків, які офіційно перебувають в обігу; відсутній мікротекст», - йдеться в повідомленні.

Для з’ясування обставин події, вилучення документів та надання правової кваліфікації діям громадян, інспектори викликали на місце слідчо-оперативні групи.

Правоохоронці нагадують: за підробку, збут чи використання підроблених документів передбачено накладення штрафу, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, 21 січня патрульна поліція повідомила про те що за минулу добу, на автодорогах області інспектори виявили у громадян, ймовірно, підроблене водійське посвідчення та в іншому випадку номери вузлів й агрегатів.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня 2023 року на блокпосту в Овручі поліцейські виявили тракториста з підробленим посвідченням. Чоловік стверджував, що саме таке посвідчення отримав у автошколі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підробка права патрульний водій посвідчення  
Матеріали по темі