Суспільство

Громадянина Грузії, який відсидів у виправній колонії в райцентрі Житомирської області, видворили на Батьківщину

24 January 2024, 10:56

Неодноразово засудженого громадянина Грузії видворили до країни походження.

Про це 24 січня повідомила пресслужба Міграційна служба Житомирської області.

«Управлінням ДМС спільно з працівниками УСР в Житомирської області ДСР НПУ здійснено видворення порушника міграційного законодавства за межі території України. 49-річний громадянин Республіки Грузія був неодноразово засуджений, 24 роки свого життя провів у місцях позбавлення волі. По відбуттю останнього 4-річного строку покарання, передбаченого ч. 2 статті 185 (Крадіжка) та ст. 391(Злісна непокора вимогам адміністрації установи виконання покарань) КК України, був звільнений з ДУ Коростенська виправна колонія №71», - йдеться у повідомленні.

Працівниками Коростенського відділу УДМС притягнуто іноземця до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) та прийнято рішення про його примусову депортацію за межі території України.

Відповідно до ст. 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», громадянину Грузії заборонено в’їзд до України терміном на п’ять років.

Нагадаємо, у грудні працівники міграційної служби з поліцейськими видворили росіянина, який перебував у Житомирі незаконно.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці листопада 2023 року, працівники житомирської міграційної служби та СБУ видворили громадянина Афганістану, який «відсидів» за умисне вбивство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міграційна служба депортація видворення іноземець ДМС грузин 
Матеріали по темі