Події

У місті Житомирської області п’яний 21-річний водій BMW збив двох пішоходів: чоловік загинув, жінка потрапила до лікарні

24 January 2024, 19:05

У Звягелі поліція розслідує обставини смертельної ДТП.

Про це 24 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася 23 січня близько 18:30 в районному центрі. На місці події працювали слідчо-оперативні групи слідчого управління ГУНП області та Звягельського райуправління поліції. Під час проведення першочергових слідчих дій криміналісти використовували генетичний аналізатор «ANDE 6C». Попередньо, водій автомобіля «BMW» здійснив наїзд на двох пішоходів, місцевих жителів. Унаслідок ДТП травми, несумісні з життям, отримав 64-річний чоловік, а 52-річну жінку з тілесними ушкодженнями було доставлено до місцевої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України.

Водія, 21-річного звягелянина, освідували щодо стану алкогольного сп’яніння, його результат – 1,01 проміле.

Законодавством таке діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.

Процесуальне керівництво здійснює Звягельська окружна прокуратура.

Нагадаємо, ввечері 18 січня в Житомирі в районі вокзалу водійка Mazda збила на пішохідному переході 23-річну дівчину, потерпіла потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд пішохід аварія наїзд на пішохода 
Матеріали по темі