Місто

На вулиці Бориса Тена у Житомирі 34-річний водій Opel збив 71-річну жінку: постраждала потрапила до лікарні (оновлено)

9 February 2024, 22:29

Увечері 9 лютого у Житомирі на вулиці Бориса Тена авто збило жінку.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Житомирській області нам розповіли, що постраждала потрапила до лікарні.

«9 лютого о 19.46 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Бориса Тена автомобіль Opel Vectra, під керуванням 34-річного жителя Житомирського району, здійснив наїзд на пішохода. Потерпілу, віком 71 роки, госпіталізовано до міської лікарні. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції», - розповіла речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Оновлено 10 лютого о10.33.

Вранці 10 лютого поліція Житомирської області повідомила, що постраждала жінка-пішохід - житомирянка.

«Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», - йдеться в повідомленні.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте уважними й обережними під час руху, особливо у темну пору доби, зокрема рухаючись неосвітленими ділянками дороги та в місцях можливої появи пішоходів.

«Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у відсутності транспорту, що наближається. Не забувайте, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи. Подбайте про свою безпеку», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, на вулиці Жуйка, що на виїзді з Житомира вдень 7 лютого сталася ДТП з двома автомобілями Skoda та Mitsubishi. Як встановили патрульні, водій транспортного засобу Skoda, при виїзді з прилеглої території, не надав переваги в русі автомобілю Mitsubishi, який рухався головною дорогою.

Як повідомляв Житомир.info, за січень 2024 року у Житомирській області сталися 57 автопригод, внаслідок яких постраждали 65 людей, ще 12 – загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд пішохід Житомир аварія поліція Дубовик Бориса Тена наїзд на пішохода  
Матеріали по темі