Суспільство

Епілептичний напад та рана на руці: на трасі в Житомирській області патрульні допомогли неповнолітній, яка була в розшуку

12 February 2024, 13:15

Житомирські патрульні допомогли неповнолітній, у якої стався епілептичний напад.

Про це 12 лютого повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Ми допомогли дівчині, у якої стався епілептичний напад. Екіпаж направлявся на перезмінку аж раптом обіч дороги чоловік жестами кличе на допомогу — він виявив дівчину, яка лежала в безпорадному стані з, ймовірно, епілептичним нападом та раною на руці. Патрульні одразу підбігли надавати необхідну допомогу: зафіксували тіло, щоб дівчина не травмувалася, викликали швидку та контролювали її стан до приїзду медиків. 15 річну дівчинку ушпиталили. Згодом стало відомо, що вона перебуває в розшуку, як дитина, яка не повернулася додому», - йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info в пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області уточнили, що подія сталася 9 лютого близько 23 години на автодорозі М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів Подільський поблизу селища Нова Борова.

Нагадаємо, 8 лютого правоохоронці інформували, що днями на Хлібній житомирські патрульні допомогли чоловіку, який раптово впав на дорогу, а в області – водійці зі несправним авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульні патрульна поліція допомога розшук епілептичний напад епілепсія 
Матеріали по темі