Влада

Житомирські десантники отримали нагороди за оборону Авдіївки від Сирського та Умерова

26 February 2024, 09:54

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський та міністр оборони України Рустем Умеров нагородили воїнів 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

Про це 26 лютого повідомляє Служба зв'язків з громадськістю 95-ї ОДШБр.

«За словами генерала-полковника Олександра Сирського, Житомирські десантники завжди стоять на найважчих ділянках фронті, але ніколи не відступають ні кроку назад. Завжди перші, завжди йдуть у перед, щоб звільнити українську землю. Міністр оборони Рустем Умеров подякував військовослужбовцям за їхню відвагу, силу і мужність. Слава ДШВ! Слава воїнам 95 бригади», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що на сайті Міністерства оборони України у дописі від 25 лютого зазначається, що Міністр оборони України Рустем Умєров разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Сирським відвідав передові командні пункти у районі ведення бойових дій. Під час заходу вони відзначили ті бригади, які 10 років обороняли Авдіївку.

«Нагородили наших хлопців. Тих, хто тримав Авдіївку. Тих, хто прикривав вихід побратимів з міста. Тих хто, знищував ворога. 10 років оборони Авдіївки — подвиг, який увійде в підручники історії. Ви завдали ворогу непоправних втрат», – каже Міністр Умєров.

Міністр та Головнокомандувач поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів, аби обговорити подальші кроки та визначити нагальні потреби на місцях.

Нагадаємо, у лютому на Житомирщині 167 воїнів-прикордонників отримали нагороди.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня 2023 року артилеристів 26 артилерійської бригади ім.генерал-хорунжого Романа Дашкевича нагородили відзнаками та цінними подарунками - нагороди вручав Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нагорода 95-та бригада Умеров Сирський бригада Авдіївка Міноборони ЗСУ десантник  
Матеріали по темі