Події

На об’їзній Житомира водій Mitsubishi на швидкості врізався у колесовідбійник: від госпіталізації учасники ДТП відмовилися

1 March 2024, 16:15

Сьогодні зранку на 155 км автодороги Київ — Чоп (початок об'їзної Житомира, поблизу села Іванівка, Житомирської області), за попередньою інформацією з потерпілими за участю Mitsubishi.

Про це 1 березня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Подробиці дорожньо-транспортної пригоди, що сталась сьогодні вранці на 155 км автодороги Київ — Чоп (початок об'їзної Житомира, поблизу села Іванівка, Житомирської області), за попередньою інформацією з потерпілими. Патрульні оперативно прибули на місце події та встановили, що автопригода сталась за участю транспортного засобу Mitsubishi. Від медичної допомоги водій та пасажири відмовилися. Оформленням матеріалів дорожньо-транспортної пригоди, займалися поліцейські, які встановили, що керманич автомобіля не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати рух транспортного засобу та безпечно керувати ним. Результат — потрощений автомобіль, пошкоджений колесовідбійник та опора ліхтаря освітлення автодороги», - йдеться в повідомленні.

Інспектори повідомили відповідні служби для оперативного очищення відрізка дороги від перешкод.

На водія Mitsubishi патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, увечері 24 січня на проспекті Миру ВАЗ наїхав на колесовідбійник, внаслідок чого постраждав керманич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення колесовідбійник 
Матеріали по темі