Суспільство

Пішла з дому до лікарні і не повернулася: поліція розшукує безвісно зниклу жительку райцентру Житомирської області

4 March 2024, 17:59

Поліція розшукує безвісно зниклу 52-річну коростенку.

Про це 4 березня повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«Правоохоронці встановлюють місцезнаходження Морозової Олени Олександрівни, 1972 року народження. За словами рідних, 23 лютого жінка пішла з дому до лікарні та досі не повернулася. Донині встановити її місцеперебування не вдалося», - йдеться в повідомленні.

Фото: Коростенське районне управління поліції

Прикмети зниклої: повної тілобудови, волосся русяве, зріст близько 160 см, очі сірого кольору.

На момент зникнення була одягнена у світло-коричневе пальто, чорні лосини та взута в чорні черевики. При собі мала бежеву сумку.

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Олени Морозової, повідомте за телефоном 068 922 17 84 або «102» чи зверніться до найближчого відділку поліції», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 19 лютого поліція повідомила про розшук безвісно зниклого 63-річного жителя села Дубовця Житомирського району Черпінського Івана Володимировича, 27.05.1960 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2024 року правоохоронці Житомирського райуправління поліції встановлювали місцезнаходження Музиченко Любові Вікторівни, 1989 року народження, жительки селища Черняхова. Жінку знайшли, жертвою злочинів вона не стала.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук Морозова Коростень  
Матеріали по темі