Події

Наніс численні удари гантелею по голові: жителю Житомирської області призначили 5,6 років тюрми

7 March 2024, 10:13

Жителю Звягельського району, який гантелею наніс численні удари по голові своєму брату, призначили покарання.

Про це 7 березня повідомила пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області.

«Як вбачається з матеріалів справи, 35-річний житель Звягельського району, пребуваючи за місцем свого проживання, в ході сварки підняв з підлоги металеву гантелю та наніс своєму братові численні удари по голові, таким чином заподіявши останньому тяжкі тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

У судовому засіданні обвинувачений вину не визнав та пояснив, що він захищав своє життя і майно, тому наніс потерпілому удари, після чого почав надавати медичну допомогу, проте в наступному судовому засіданні правопорушник змінив свої покази та заявив, що не бив брата гантелею.

Крім того, відомо, що зловмисник був раніше судимий за злочини проти власності та на момент заподіяння шкоди брату мав невідбуте покарання.

Заслухавши думки сторін та з’ясувавши всі обставини справи, суд призначив злочинцю покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 71 КК України до покарання приєднано частково невідбуте покарання за вироком Житомирського апеляційного суду. Остаточно громадянину призначено 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, 5 березня пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що у Звягельському районі місцевого жителя засудили до 11 років позбавлення волі за смертельне побиття сусіда у квітні минулого року.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2024 року до будинку 60-річного жителя Чижівської громади без дозволу зайшов незнайомець та побив господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок гантеля побиття конфлікт брат тюрма 
Матеріали по темі