Місто

На вул. Грушевського у Житомирі водій Lanos збив 75-річного чоловіка, а на Покровській під колеса Peugeot потрапила 62-річна жінка

11 March 2024, 11:27

За минулу добу в Житомирі у ДТП травмовано двох пішоходів. Вранці 10 березня водій легковика допустив наїзд на чоловіка, а ввечері - керманич іномарки травмував жінку. За обома фактами поліцейські розпочали досудові розслідування.

Про це 11 березня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Близько 7:55 на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Князів Острозьких водій автомобіля «Lanos», 57-річний житель обласного центру, допустив наїзд на пішохода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 75-річний чоловік отримав тілесні ушкодження, його було ушпиталено в реанімаційне відділення місцевої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Того ж дня, близько 17:30, вже на вулиці Покровській 27-річний житомирянин, рухаючись автомобілем «Peugeot» у напрямку проспекту Незалежності, здійснив наїзд на жінку-пішохода. В результаті ДТП травмовано 62-річну місцеву жительку. Її було доставлено до лікувального закладу.

Слідчі Житомирського районного управління поліції з’ясовують обставини подій у межах відкритих кримінальних проваджень з правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські вкотре нагадують всім учасникам дорожнього руху про важливість суворого дотримання правил безпеки.

«Шановні водії! Не порушуйте швидкісний режим та дистанцію. Нагадуємо, у населеному пункті вона не повинна перевищувати 50 км/год. Наближаючись до пішохідних переходів або місць можливої появи людей на дорозі, знижуйте швидкість транспортного засобу. Уникайте різких маневрів на автошляхах. Шановні пішоходи! Перетинайте дорогу тільки по переходах, не підходьте близько до краю тротуару, а перш ніж вийти на проїжджу частину, переконайтеся, що водії помітили вас та зрозуміли ваші наміри. Будьте обережні», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 7 березня у Житомирі на вулиці Перемоги 43-річна житомирянка, керуючи автомобілем «BMW», здійснила наїзд на жінку, яка перетинала автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 58-річна містянка, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні. Цього ж дня патрульні знайшли водія BMW, який на перехресті вулиць Бориса Тена та Східної їхав зустрічною смугою руху. Про порушення ПДР поліції повідомив інший керманич авто та надав відеодокази.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня 2024 року у Житомирі на вулиці Сергія Параджанова 47-річний киянин на авто Nissan збив 11-річного хлопчика, який переходив дорогу. Внаслідок ДТП пішохід, 11-річний містянин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд пішохід наїзд на пішохода Грушевського Покровська водій  
Матеріали по темі