Події

На трасі у Житомирській області зіткнулися Mitsubishi та ВАЗ: рятувальники діставали потерпілу з автівки в кюветі

13 March 2024, 13:02

Вранці 13 березня у Коростенському районі рятувальники надавали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди з потерпілою.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Житомирській області.

«13 березня о 05:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога рятувальників у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася поблизу с. Літки Лугинської територіальної громади Коростенського району. На місці стало відомо, що в кюветі знаходиться пошкоджений легковик, в середині якого перебуває травмована літня жінка. За допомогою підручних засобів рятувальники деблокували її та поклали на ноші медиків, які вже знаходилися на місці пригоди. «Каретою» швидкої допомоги жінку доставили до медзакладу», - йдеться в повідомленні.

До проведення аварійно-рятувальних робіт, що тривали понад годину, залучалося 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

А в пресслужбі ГУНП у Житомирській області для Житомир.info уточнили, що автопригода сталася за участю двох автівок, а матеріали справи передали патрульним.

«13 березня, близько 5:30 на лінію «102» Коростенського райуправління надійшло повідомлення про ДТП із травмованими, що сталася в Лугинській громаді. На місці події обставини з'ясовувала слідчо-оперативна група райуправління. Попередньо, 26-річний водій «Mitsubishi», рухаючись в напрямку Коростеня, автодорогою «Київ-Ковель-Яготин», допустив зіткнення із транспортним засобом «ВАЗ», під керуванням, 58-річного чоловіка, який рухався попереду. В результаті зіткнення «ВАЗ» злетів в кювет. Матеріали стосовно автопригоди передали патрульній поліції для подальшого оформлення адмінпротоколів», - зазначила речниця ГУНП Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, зранку 12 березня 2024 року поблизу села Клочове Житомирської області сталася ДТП з потерпілими, внаслідок чого рух транспорту в напрямку Рівного був ускладнений. Цього ж дня правоохоронці надали подробиці автопригоди: внаслідок зіткнення автівок загинув один із водіїв, ще двоє людей травмувалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення поліція ДСНС рятувальник Дубовик 
Матеріали по темі