Події

З’ясування стосунків до смерті: вночі на Польовій у Житомирі помер 34-річний чоловік

15 March 2024, 16:00

Уночі 15 березня до поліції надійшло повідомлення від медиків про констатацію смерті 34-річного житомирянина. Його тіло виявили поблизу під’їзду багатоповерхівки, де чоловік проживав. Поліцейські затримали причетного до його смерті. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що житомирянин запросив у гості свого колегу, жителя Оліївської громади. Чоловіки разом вживали спиртне. Згодом між ними виникла сварка, а з’ясовувати стосунки вони вийшли на вулицю. Там, біля під’їзду, гість вдарив свого опонента в обличчя. Той не втримався на ногах та впав, вдарившись головою. Зрозумівши, що товариш отримав травму, чоловік намагався привести його до тями та викликав «невідкладну допомогу». Однак 34-річний травмований помер до прибуття медиків», - йдеться в повідомленні.

Слідчі повідомили 36-річному затриманому про підозру у вбивстві через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України). Триває встановлення всіх обставин події.

Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що подія сталася на вулиці Космонавтів.

Нагадаємо, на початку березня 2024 року в Звягельському районі місцевого жителя засудили до 11 років позбавлення волі за смертельне побиття сусіда у квітні 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство конфлікт побиття Польова сварка 
Матеріали по темі