Місто

У Житомирі другий день поспіль ввечері «мінують» торговельний центр, відповідні служби працюють на місці (оновлено)

21 March 2024, 20:02

У «Глобалі» знову шукають вибухівку, відвідувачів торговельного центру евакуювали.

Про це 21 березня близько 19 години почали повідомляти користувачі в соцмережах.

В коментарі Житомир.info речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик підтвердила інформацію.

«О 18:15 до поліції надійшло повідомлення від колцентру СБУ про замінування ТЦ «Глобал». Наразі на місці події працюють поліцейські та вибухотехніки», - зазначила вона.

Оновлено

«О 20.05 цього ж дня було завершено обстеження ТРЦ «Глобал», розташованого по вул. Київській, 77, м. Житомир та прилеглої до нього території. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано близько 1500 осіб. Рух транспорту не перекривався. До проведених заходів було залучено 15 працівників поліції. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбачена ч. 1 ст. 259 КК України», - проінформувала Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 20 березня ввечері у Житомирі правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування ТЦ «Глобал». О 18.30 цього ж дня було завершено обстеження ТРЦ «Глобал», розташованого по вул. Київській, 77, м. Житомир та прилеглої до нього території. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано 500 осіб. Рух транспорту не перекривався. До проведених заходів було залучено 15 працівників поліції. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбачена ч. 2 ст. 259 КК України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування Глобал поліція вибухотехнік Дубовик 
Матеріали по темі