ДОПОМОГА

Тіматі в Москві на концерті Неллі Фуртадо охоронці вибили зуб . ФОТО

15 July 2008, 08:56
Відомий реперТіматі прийшов на концерт Неллі Фуртадо, щоб заспівати з нею дуетом. За декілька годин до початку її виступу Тіматі зі стилізованою під автомат Калашникова пляшкою горілки прийшов в гримерку до співачки.




Під час їх спілкування Фуртадо запропонувала Тіматі вийти з нею на сцену під час останньої пісні. За декілька хвилин до того, як Тіматі повинен був приєднатися до співачки, біля нього як з-під землі виріс охоронець, який, як виявилось, був приставлений до нього спеціально з простою метою: не пустити на сцену.

Репер намагався, як міг, ухилитися від нього, проте сек'юріті було не обдурити. Коли тур-менеджер Неллі побачив, що Тіматі не пускають на сцену, він вирішив розібратися з недоброзичливцем особисто. Колотнеча виникла миттєво...





Враховуючи труднощі перекладу, охоронець зацікавленої сторони, Тіматі і тур-менеджер Фуртадо по-хорошому домовитися не змогли. Репера узяли під руки і почали депортувати. Цю картину побачив охоронець Неллі, який дуже обурився: такого беззаконня на концерті Неллі він не міг допустити! Двоє охоронців і Тіматі злилися в єдину грудку - здавалося, так буває тільки в дешевих детективах.

Тим часом концерт Фуртадо продовжувався. Неллі в навушник повідомили: «Небезпека! Йди зі сцени!» Співачку та її музикантів тут же немов вітром здуло. Потрібно було бачити, що творилося з нею в мить, коли троє російських охоронців били її охоронця. Після побаченого артистка повернулася на сцену заплакана - стримувати емоції було вище за її сили.

В цей час за кулісами почалася справжня війна. Все, що стояло за сценою біля гримерки, було зруйновано, накачані охоронці просто «мочили» один одного - інакше і не скажеш.

У хід пішли навіть залізяки: у колотнечі Тімуру вибили шматок зуба, тур-менеджеру розбили лоб до крові, а охоронця, який був приставлений до репера, і зовсім відвезли до лікарні. За декілька хвилин закулісся «Олімпійського» перетворилося на Русь після татаро-монгольского нашестя. Зібралося близько двадцяти людей служби безпеки, ЗМОП і СЗШР.

- Я знаю, чиїх це рук справа, - зізнався Тіматі. - Гадаю, вони будуть покарані, повідомляє e-motion.

http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі