Суспільство

Патрульні допомогли знайти запчастини та працівників СТО водію, у якого зламалося авто на трасі у Житомирській області

6 April 2024, 17:06

Патрульні допомогли водієві, який опинився у складній ситуації на дорозі.

Про це 6 квітня інформує патрульна поліція Житомирської області.

«Сьогодні, під час патрулювання автодороги Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський, екіпаж на узбіччі помітив автомобіль з ознаками технічної несправності. Спілкуючись з водієм, інспектори встановили, що вийшла з ладу система охолодження транспортного засобу, а немісцевому керманичу без необхідних запчастин та технічних спеціалістів самостійно не впоратись. Тож поліцейські разом із чоловіком розшукали у найближчому населеному пункті магазин, з необхідними запчастинами, та працівників СТО, які згодились виїхати до місця пригоди та провести ремонт. Водій щиро дякував за допомогу. Друзі, допомагайте одне одному в скрутних ситуаціях. Адже добро завжди вертається. Безпечних вам поїздок», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 лютого житомирські правоохоронці допомогли чоловіку, якому слало зле, коли він переходив дорогу на вулиці Хлібній, а в області – водійці з несправним авто.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2024 року житомирські патрульні розповідали, що днями надали допомогу водію, який знепритомнів прямо за кермом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний допомога траса СТО водій запчастини  
Матеріали по темі