Економіка

З початку року понад 650 безробітних стали учасниками «Армії відновлення» у Житомирській області

7 April 2024, 12:20

У 28 територіальних громадах Житомирської області реалізовується проєкт «Армія відновлення», який залучає безробітних до суспільно корисних робіт. З початку 2024 року люди отримали 660 направлень – вони плетуть маскувальні сітки, облаштовують житло для ВПО, заготовляють дрова для військових або ж виконують іншу діяльність. За свою роботу безробітні, задіяні у цій програмі, можуть отримувати до 12 тисяч гривень зарплати за місяць. Загалом, учасники «Армії відновлення» заробили цього року понад 5,5 мільйонів гривень у Житомирській області.

Про це 5 квітня інформувала Житомирська обласна служба зайнятості.

«Армія відновлення» продовжує працювати задля відновлення країни. Станом н 5 квітня маємо такі результати на Житомирщині:

  • 660 направлень на суспільно корисні роботи з початку 2024 року;
  • на виплату заробітної плати вже профінансовано понад 5,5 млн грн;
  • лідерами за кількістю залучених безробітних є Хорошівська, Коростенська, Любарська, Черняхівська та Овруцька територіальні громади;
  • проєкт реалізується у 28 ОТГ Житомирщини», - йдеться в повідомленні.

Учасники суспільно корисних робіт можуть заробити до 12000 грн за повний відпрацьований місяць.

Детальніше про види тимчасової зайнятості та про те, як до них можна долучитися - за посиланням https://n9.cl/kb31c

Нагадаємо, станом на 19 березня у Житомирській області на реалізацію урядових програм «Власна справа», «Грант для ветеранів», «Армія відновлення» та ваучери на навчання використали понад 207 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня Житомирська обласна служба зайнятості повідомила, що з початку 2024 року 26 територіальних громад Житомирщини долучилися до проєкту з відбудови країни «Армія відновлення». Служба зайнятості області за цей період видала 423 направлення для участі тимчасово безробітних українців у суспільно корисних роботах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦЗ безробітний армія відновлення центр зайнятості  
Матеріали по темі