Культура

У Житомир з презентацією нової книги завітає неперевершений Андрій Любка

12 April 2024, 11:05

25 квітня о 18:30 у Житомирському академічному театрі ляльок на запрошення Волонтерського штабу Житомира відбудеться презентація нової книги Андрія Любки "Війна з тильного боку".

Процитуємо Андрія Любку:

"Усе найкраще в житті траплялося зі мною випадково. Ну, може, не все, але те, що можна назвати пригодами - точно. Так просто цікавіше жити: коли зранку ще не знаєш, де опинишся ввечері."

Радимо в цей вечір опинитися на презентації.

Буде не лише пізнавально, але й надзвичайно цікаво, оскільки ми з вами:

  • Познайомимося з новою книгою "Війна з тильного боку".
  • Насолодимося читанням віршів від автора.
  • Візьмемо участь в інтелектуальних розмовах з автором книги.

А захід завершиться особистою автограф-сесією від письменника, де кожен гість матиме можливість отримати підпис у своїй книзі.

Андрій Любка - відомий письменник, автор кількох збірок поезій та 11 прозових книг. Він також був учасником літературних фестивалів та отримав численні відзнаки за свою творчість.

Книга "Війна з тильного боку" - це свідчення волонтера, який постачає джипи для української армії. Її сторінки наповнені фотографіями з прифронтових територій та спогадами про сучасність. Це своєрідний щоденник, у якому Андрій Любка закарбовує власні почуття й пережите під час небезпечних волонтерських виїздів і створює панораму життя українців під час повномасштабного вторгнення.

Чекаємо 25 квітня о 18:30 у Житомирському академічному театрі ляльок,

м. Житомир, вул. Михайлівська 7

Вхід вільний.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: книга презентація Любка 
Матеріали по темі