Місто

Подробиці вчорашньої ДТП на вулиці Параджанова у Житомирі: 36-річного водія ушпиталили до реанімації

23 April 2024, 11:37

Слідчі проводять розслідування ДТП, яка сталася ввечері 22 квітня у Житомирі.

Про це 23 квітня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«ДТП сталася 22 квітня близько 20:20. Документувала обставини події слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. За попередньою інформацією, водій позашляховика «BMW X5» не впорався з керуванням транспортного засобу та виїхав за межі проїзної частини. Унаслідок цього автівка зіткнулася з бетонною електроопорою. 36-річного керманича рятувальники деблокували з автомобіля. Чоловіка було ушпиталено до реанімаційного відділення обласної лікарні», - йдеться у повідомленні

Слідчі Житомирського районного управління поліції з’ясовують обставини ДТП у межах досудового розслідування, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У пресслужбі ГУ ДСНС України в Житомирській області уточнили, що керманичу затиснуло ноги.

«22 квітня о 20:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Житомирі легковий автомобіль BMW X5 зіткнувся з електроопорою та перевернувся на бік. Внаслідок пригоди передньою панеллю, сидінням та кузовом пошкодженого автомобіля водієві затиснуло ноги. За допомогою гідравлічного обладнання фахівці ДСНС розтиснули пошкоджені конструкції авто та деблокували травмованого чоловіка. Після цього вони доправили постраждалого до автомобіля екстреної медичної допомоги. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди наразі встановлюються фахівцями», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 22 квітня 2024 року у Житомирі на вул. Параджанова водій автомобіля BMW X5 не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною електроопорою. Від удару авто перекинулось.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП подробиці водій стовп рятувальник ДСНС вул.Параджанова 
Матеріали по темі