Влада

Понад пів мільйона гривень заклали на сесії Житомирської міськради на капітальний ремонт ліфтів

25 May 2024, 12:54

З місцевого бюджету Житомирської громади заклали 502 тис. грн на капітальний ремонт ліфтів житлового фонду.

На позачерговій сесії Житомирської міської ради 23 травня проголосували за проєкт рішення Про внесення змін та доповнень до Програми житлового господарства та поводження з відходами на території Житомирської міської територіальної громади на 2021-205 роки та її затвердження в новій редакції.

Серед додаткових пропозицій щодо внесення змін до програми, зокрема, було усунення аварій в житловому фонді, а саме: капітальний ремонт ліфтів житлового фонду на умовах співфінансування.

Постійна комісія з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій рекомендувала визначити орієнтовний обсяг вказаного заходу у сумі 502 тис. грн.

Нагадаємо, 15 червня у Житомирі відбулося засідання комісії з конкурсного відбору поданих заявок та визначення об’єктів капітального ремонту ліфтів у багатоквартирних будинках. Тоді надійшли 53 заявки на капремонт 88 ліфтів на загальну суму 6 197,524 грн. З бюджету громади виділено 5 млн гривень на зазначені цілі

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2023 року у міській раді інформували, що в Житомирі оголосили конкурс на капітальний ремонт ліфтів у багатоповерхівках. Заявки на право брати участь у конкурсі приймалися до 31 травня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада бюджет ліфт ремонт 
Матеріали по темі