ДОПОМОГА

Альбіна схоже вирішила утекти з ВІА Гри.ФОТО

16 July 2008, 16:51

 


Міграційні процеси у гурті вітчизняних секс-бомб не припиняються. Щойно з "ВІА Гри" пішла одна білявка, прийшла друга, а тепер вже гьорлз-бенд ризикує втратити цнотливу руденьку Джанабаєву.

Альбіні нібито закортіло пуститися у вольне-сольне плавання. Проте наразі про свій вихід з "ВІА Гри" вона офіційно не повідомляла, пише "NewsMusic.ru".

"Та це маячня якась! Ну як Альбіна зможе без групи?! И яка "ВІА Гра" без Джанабаєвої?!" - кричав продюсер групи Дмитро Костюк, пише видання.

"Так, Альбіна подумує піти у сольну творчість. Але поки вона не говорила про цей намір конкретно, тому це залишається лише припущенням. У будь-якому випадку це буде обміркованим кроком, а не непродуманим рішенням", - підтвердила прес-аташе групи Аріна.

Водночас прес-аташе додала, що вихід Альбіни з "ВІА Гри" не буде раптовим. На її місце, за словами жінки, менеджмент гурту має підшукати заміну.

 Продюсер "ВІА Гри" Дмитро Костюк називає ситуацію з Джанабаєвою маячнею

Як впевнена подруга Джанабаєвої та екс-учасниця хітової дівочої групи Віра Брежнєва, на подібному рішенні Альбіни позначилася елементарна втома.

"Думаю, тут ще позначилася втома: адже у групі ми працювали на знос. Останнім часом Аля багато на що скаржилася. На скажений графік роботи, на те, що спить по чотири години на добу, що часом не вдається по-людськи поїсти, на важкі перельоти. Вона дуже підсадила своє здоров'я", - ділиться думками білявка.

Проте навіть це, за словами Віри, не головне.

"Найжахливіше - це те, що в неї практично відсутнє особисте життя. Але ж вона жінка, їй хочеться не просто жадібних поглядів, а любові. Адже Альбіна зовсім не бере участь у вихованні свого сина Костика, вона його практично не бачить. Та й вік - вона вже зріла дівчинка, час вже самій рулити", - впевнена Брежнєва.

Екс-"ВІА-Гра" Віра Брежнєва розповіла про втому і відсутність особистого життя

Підтримує хід Джанабаєвої й інша екс-"ВІА-Гра" Аня Седокова: "Про рішення Альбіни я чула і цілком підтримую її! Не треба боятися піти з-під крила сильного продюсера".

"Ми усі пройшли через це. Це складне рішення, але такий логічний, закономірний результат. Не можна нескінченно бути однією третьою частиною чогось, хочеться бути самостійним артистом", - коментує новину екс-солістка гурту Надія Мейхер-Грановська.

Мейхер каже, що прекрасно розуміє Альбіну, адже сама три роки тому зробила те саме.

"Я вважаю, що в Альбіни все вийде, за що б вона не взялася, у яку б область шоу-бізнесу ні подалася..," - каже Брежнєва.

Надя Мейхер теж колись втомилася бути "однією третьою частиною чогось"

Наразі ж відомо, що Джанабаєвій надійшла пропозиція вести новий проект від одного з провідних українських каналів.

Подейкують також, що днями Альбіна через посередників звернулася в одне московське піар-агентство з пропозицією про співробітництво. Співачка нібито просила допомоги у розкручуванні її сольного проекту на території Росії.

До речі, рудоволоса артистка на тепер є найстаршою учасницею "ВІА Гри". 9-го квітня їй виповнилося 29 років, у той час як Меседі Багаудіновій та Тетяні Котовій - 24 і 22 роки відповідно.

 Альбіна старша за Меседу і білявку Таню

Між іншим, до того як у 2004-му Альбіна прийшла у "ВІА Гру", вона два роки співала на бек-вокалі у Валерія Меладзе. А ще раніше працювала у Кореї у мюзиклі "Білосніжка й сім гномів" - виконувала партію іноземки Білосніжки корейською мовою.

Фото Дмитра Амідова, фото "FHM" з сайту www.zvezdi.ru, а також фото з сайтів www.verabrezhneva.com та www.pokazuha.ru

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі