Місто

Житомиряни страждають через відпустки працівників «Теплокомуненерго»?

17 July 2008, 12:40

П’ятиповерхівки №83 та №83а по вул. Шелушкова у Житомирі, що опалювалися від районної котельні №4 по вул. Щорса, з наступного опалювального сезону будуть підключені до котельні № 11 по вул. Ватутіна.
Про це нам розповів головний інженер Богунського теплового району ОПТМ «Житомиртеплокомуненерго» Ігор Лось. На запитання «Чому біля будинку на Шелушкова, 83 не закритий рів тепломережі?» він відповів так: «Працівники «Теплокомуненерго» пішли у відпустку».
Як виявилося, до цього вони повністю проклали під будинками труби у напрямку 11-ї котельні і навіть завершили благоустрій прилеглої території. Залишалося кілька рухів ковша екскаватора, як почався сезон відпусток… «Як тільки повернуться з відпочинку - рову не буде», - пообіцяв Ігор Лось.
А переводять будинки до іншої котельні у зв’язку з тим, що до магістрального трубопровода, що проходить по провулку Гончарному, не можна добратися жодною серйозною технікою. Там ледь розминаються дві автівки, а магістраль потребує капітального ремонту. «Латали» вручну, аж доки не з’явився єдино правильний вихід: підключитися до котельні №11», - закінчив головний інженер.
Анна Дмитрієва, газета "НОВОСТИ ПО-ЖИТОМИРСКИ", №12 от 17 июля 2008 года

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі