Політика

Олексій Василевич: Війна НУНС проти БЮТ в Житомирі розпочалась із ЗМІ

22 July 2008, 13:01
Війна нардепів за піар.

Останній тиждень, активно в Інтернет-просторі з’являються коментарі  народних депутатів щодо політичної ситуації в країні. І це зрозуміло, оскільки після виходу на літні канікули народні обранці намагаються поспекулювати на болючих питаннях (неприйняття змін до державного бюджету та інфляції) і попіаритись на цьому в регіональних ЗМІ, для того, щоб сформувати собі імідж компетентних політиків, - переконаний директор житомирської PR-агенції „Имидж-Мастер” Олексій Василевич.

 Цікаво, що аналізуючи житомирський інформаційний простір неозброєним оком видно, що народні депутати від НУНС (Павло Жебрівський) і БЮТ (Олег Черпіцький) воюють за піар в ЗМІ.
Цікавий парадокс, але Жебрівський, (який належить до політичної сили , що входить до правлячої коаліції і  сформувала уряд) публічно в ЗМІ почав  критикувати братів по коаліції БЮТ і звинувачує уряд у недбалій політиці. І не дивно, оскільки Жебрівський, як досвідчений парламентарій добре розуміє, що „братній” політичний човен НУНС-БЮТ уже у вересні може піти на дно. А власний піар - треба робити. Так в Житомирському Інтернет-просторі з’явилися розгромні для БЮТ прогнози нардепа-НУНСовця, які він оприлюднив на нещодавній прес-конференції в Житомирі. Зокрема, про гіперінфляцію в державі і про банкрутство пенсійного фонду, до якого привела „стабільна” влада. Читайте( „Жебривский прогнозирует гиперинфляцию”http://zhitomir.info/news_22284.html; „Пенсионный фонд может рухнуть до осени” http://zhitomir.info/news_22297.html).

В свою чергу, нардеп-бютівець Черпіцький, нарешті переключився з використання дітей для свого піару і почав, хоч якось пробувати коментувати політичну ситуацію в країні (нардеп все ж таки). Так, з’явилася інформація «Аграрии области, не скажут спасибо регионалам, и не только им…» (http://zhitomir.info/news_22214.html), де народний обранець у всіх гріхах звинувачує „регіоналів”. Це постійна стратегія БЮТ, в своїх провалах звинувачувати інших. Прочитавши матеріал,  можна подумати, що „Чепчик” дійсно турбується за аграріїв області – ніби нормальний піар. Але забув нардеп згадати, що він є членом парламентського комітету з питань аграрної політики та земельних відносин, яку очолює Житомирський нардеп-регіонал (хороший привід зачепити опонентів – прим. авт.).

З приводу аграріїв області, якими нібито  так переймається Черпіцький, то вони точно не подякують, в першу чергу бютівцям, за нездатність прийняти зміни до бюджету з відповідними для цієї галузі наслідками, а також не пробачать „сердечникам” за ціни на дизельне палево.

http://www.skandal.zt.ua

P.S В інформації збережено авторський текст

 

Коментарі читачів:

LOT
22.07.2008 11:11
По принципу - на безрыбье и рак рыба....
 
Зрительь
22.07.2008 11:11
Цілковито нормальне ПиАр агенція. інших в місті нема...
 
LOT
22.07.2008 11:11
А автор "воюет" с Черпицким и Жебривским за возможность хоть рядом постоять. Хоть виртуально.
 
Опонент
22.07.2008 10:10
Безпредметна статття...Ну, по-перше, зміни до держбюджету блокує Президент і Секретаріат Балоги (щодо наїзду на Черпіцького). По-друге, потрібно бути великим фінансовим аналітиком, аби спрогнозувати новий виток інфляції восени (Жебрівський таким не є, тому навряд чи бютівців зачепив недолугий коментар нашоукраїнця). По-третє, як не крути, а політика БЮТ у парламенті сьогодні є чи не найпослідовнішою, зокрема це стосується і голосування за зміни до бюджету 2008. Адже війна біло-блакитних з коаліціантами замість консолідації, призвела до розколу, а нунсівці дедалі більше виходять з-під контролю Президента...
 
Мир-ка
22.07.2008 09:09
Лешенька, ты супер! Только чего фотку не поставили? Не бойся, мы с тобой....
 
Серега
22.07.2008 09:09
О! Опять на скандале ог сердечниках! Пацаны, у вас любовь? Да и ошибок в материале - офигительное количество. Небыло кому вычитать? Обращайтесь, если че...
 
Алина
22.07.2008 09:09
Скорее всего ,уважаемьій директор пиар агенства решил прокоментировать действия нардепов для собственного же пиара. Да еще и перед етим забьіл посмотреть новости в день голосования за бюджет.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі