Спорт

Микола Присяжнюк впевнений, що все більше молоді знайде себе у футболі

24 July 2008, 10:20

«Чим більше молодих людей знайдуть себе у футболі, тим впевненішими ми будемо у тому,  що майбутнє нашої держави – в надійних руках здорового, сильного, розумного покоління», - Микола Присяжнюк

Нещодавно у м. Коростені відбулося урочисте відкриття нового футбольного сезону 2008/2009 років. Подія непересічна не лише для тисяч коростенських прихильників цього виду спорту. Сьогодні кількість людей, які розуміють, що саме через спорт молода людина може реалізувати себе і отримати позитивний заряд енергії, здоров’я на все життя, стрімко зростає в усій області.. І велика заслуга в цьому народного депутата України, голови Житомирської обласної організації Партії регіонів Миколи Присяжнюка. Сам Микола Володимирович футболом захоплюється з дитинства. І хоч зараз має обмаль часу, вільного від громадської та депутатської діяльності (М.Присяжнюк очолює один із провідних  комітетів Верховної Ради – Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин), про справи футбольні не забуває. Зокрема, уже кілька років Микола Володимирович опікується ФК «Коростень» - він являється почесним президентом цього клубу. І саме завдячуючи його підтримці сьогодні ФК «Коростень» єдина  в області команда, яка грає у ІІ лізі.

Звертаючись з трибуни центрального міського стадіону «Спартак»  до тисяч вболівальників, які прийшли насолодитись грою улюбленої команди – ФК «Коростень» цього дня приймав у себе в гостях Вінницьку «Ниву-Світанок», Микола Присяжнюк зазначив: «Для тисяч мешканців величної столиці древлянської краю футбол вже давно став не просто улюбленим видом спорту, а стилем життя, який стверджує такі безсумнівні цінності, як благородство, колективізм, відчуття надійного плеча товариша, який не підведе, не зрадить, не залишиться байдужим. Футбол – це поєднання сили та мужності з мудрістю і братерством. ФК «Коростень» сьогодні є однією з кращих команд. І ми з гордістю спостерігаємо не тільки за тим, як зростає рівень її гри, а й за тим, як стрімко росте кількість прихильників цього футбольного клубу».

Команди грали гарно, погода видалася на славу – отож свято відкриття нового футбольного сезону вдалося. Тепер чекаємо нових перемог і здобутків від улюблених команд. А від молодих людей, які футбольне дійство поки що лише споглядають з трибун стадіонів та біля екранів телевізорів – безпосередньої участі у футболі. «Чим більше молодих людей знайдуть себе у футболі, тим впевненішим ми будемо у тому,  що майбутнє нашої держави – в надійних руках здорового, сильного, розумного покоління» - переконаний Микола Присяжнюк.

 

Прес – служба Житомирської обласної організації Партії регіонів

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі