ДОПОМОГА

Бейла запідозрили у нападі на матір та сестру. ФОТО

24 July 2008, 17:46

Адвокат актора Крістіана Бейла, який був арештований у Лондоні за підозрою у нападі на матір і сестру, заперечує провину свого підопічного, пише "People".

"Сьогодні Крістіан Бейл відвідав лондонський поліцейський відділок на добровільній основі із тим, щоби сприяти справі стосовно звинувачень на його адресу, які винесли його матір та сестра", - повідомив у вівторок юрист Бейла, відомого за роллю Бетмена.

"Містер Бейл, який заперечує обвинувачення, у всіх відношеннях співпрацював зі слідством, дав свої повні свідчення стосовно справи, що розглядається, і залишив відділок, тоді як поліція не винесла йому жодних обвинувачень. Наразі подальших коментарів поки не буде", - додав адвокат.

Повідомляється також, що Бейл має знову відвідати поліцейський відділок, але вже у вересні. Наразі ж актору не було винесено жодних офіційних звинувачень.

Нагадаємо, у вівторок Крістіан Бейл був заарештований у зв‘язку із інцидентом, що мав місце у неділю. Згідно звинувачень родичів актора, тоді він накинувся на свою 61-річну маму Дженні та 40-річну сестру Шерон.

Фото "People"

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі