ДОПОМОГА

Масалаб довелося на конкурсі спати з макіяжем, їсти кобру і складати речі в коробочку.ФОТО

29 July 2008, 17:56

 


Перемогу "Міс Венесуели" на "Міс Всесвіт 2008" українська учасниця конкурсу краси Елеонора Масалаб вважає заслуженою. Та, як не крути, але якийсь осад від програшу залишився.

"Я була упевнена, що з легкістю увійду в двадцятку. Я засмутилася. Але вийшла я з посмішкою, і як не дивно, я ще з більшою впевненістю продовжила танець. Я все одно найкрасивіша!" - ділиться думками з "Сегодня" "Міс Україна Всесвіт 2008".

"Та найприкріше, що я не отримала звання "Міс фігура", адже мені всі говорили, що це мій титул", - зауважує дівчина.

Еля шкодує, що не стала "Міс фігура" 

Натомість Еля вигадала собі інакший титул - "Міс коробочка". Так, вже дорогою додому у в'єтнамському аеропорті Масалаб змусили викласти всі речі та розкласти ї по коробках.

"Це потрібно було бачити. Місцеві працівники просто не могли підняти мої валізи, вони важили 100 кг. Мені дали коробки, і я повинна була перекласти всі речі у них. Спека, волосся заважає, обличчя мокрішає, а я вся у ганчірках, сукнях! Така собі вийшла "Міс коробочка", - розповідає про інцидент дівчина.

 Натомість Масалаб стала "Міс коробочкою"

Конкурс, за словами Елі, видався не простим. Часто-густо траплялися якісь провокації, постійно були якісь незручності

"А в останній день, перед фіналом, ми взагалі спали пару годин, як лягли з макіяжем, так і прокинулися", - додає Масалаб.

Щоправда, і плюси свої були. Так, "Міс Україна-Всесвіт 2008" здружилася на конкурсі із "Міс Росією", а також наїлася різноманітних смачнючих фруктів.

 

"А я навіть ризикнула спробувати кобру. Ну що я можу сказати, тверда і гостра, але їсти можна, хоча й не щодня", - сказала вона виданню.

До слова, схоже Елеонора Масалаб так просто з горизонту вітчизняного гламуру-шоубізу не зникне. За словами дівчини, їй вже надійшли кілька цікавих пропозицій - це і кліпи, реклама і робота моделі.

Фото Дмитра Амідова та фото, надані прес-службою конкурсу "Міс Україна-Всесвіт", а також фото "Сегодня"

http://tabloid.pravda.com.ua/

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі