Місто

Мер Житомира веде „газові” переговори...

17 April 2007, 10:15

Житомирський міський голова Віра Шелудченко веде переговори з представниками  ДК “Газ України” НАК “Нафтогаз України” про відновлення газопостачання на котельні міста для подачі гарячої води. Про це 16 квітня повідомив заступник міського голови Микола Васильченко під час наради з комунальними підприємствами міста.
“Після закінчення опалювального сезону, - розповідає Микола Васильченко, - ДК “Газ України” видала розпорядження про припинення подачі газу на підприємства, які не розрахувалися за спожитий газ.” Він також додав, що газопостачання припинено і для ”Житомиртеплокомуненерго”, що унеможливлює подачу гарячої води для мешканців міста.
Як повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, на сьогодні борг житомирян за спожите тепло становить 34 млн. грн., що не дає змоги підприємству “Житомиртеплокомуненерго” сплатити ДК “Газ України” заборгованих за спожитий газ 27 млн. гривень.
Заступник міського голови поінформував, що вже опрацьований графік погашення заборгованості за спожитий в опалювальному сезоні газ. Цей графік буде запропоновано міським головою Вірою Шелудченко під час зустрічі з представниками газопостачальної організації.
“Сподіваємося, ДК “Газ України” поставиться з розумінням до ситуації, яка склалася і продовжить постачання газу на котельні для подачі гарячої води для населеня нашого міста.” – зазначив Микола Васильченко.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі