ДОПОМОГА

На свою фігуру Спірз витрачає 22000 доларів.ФОТО

30 July 2008, 17:41

 


Співачка Брітні Спірз нібито веде перемовини з приводу зйомок у "садо-мазохістському фільмі" і витрачає 22000 доларів на приведення себе до гарної фізичної форми.

Про це пишуть "The Welt Online" та "The Daily Mail".

Незабаром 26-річна співачка може з‘явитися на великому екрані у фільмі під робочою назвою "The Knoxville Carjacking Party".

Стрічка ґрунтується на реальних подіях і розповідає про двох вбитих студентів. Окрім того, як повідомляє джерело видання, у картині є чимало брутальних садо-мазохістських сцен.

Можливо, саме заради зйомок Брітні нині витрачає неймовірну кількість грошей на свою фігуру. Так, артистка підсіла на дієту та вправи, що обходиться їй у 22000 доларів на місяць.

 

Зокрема, 10000 доларів Брітні витрачає на дієтолога та дієтичні добавки, 8000 доларів - на особистого тренера та 4000 доларів на приватного репетитора з танців. Вочевидь, саме із ним папарацці застукали співачку у Мексиці.

Так, Спірз інтенсивно працює над собою із приватним тренером групи "Pussycat Dolls". А на танці вона витрачає по три години шість разів на тиждень.

Окрім того, скандальна матуся двох дітей перебрала від Вікторії Бекхем деякі дієтичні штучки. Так, Бріт їсть багато вареної та пропареної риби, а також бобові.

Замість різних енергетичних напоїв співачка перейшла на воду, а на тарілці у неї тепер - лише третина звичної порції їжі.

Фото та "The Daily Mail"

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі