Місто

У Житомирі новинка: супер-Chery Karry на 7 місць! . Фото

1 August 2008, 17:14

Ми вже розповідали про те, що, придбавши в автоцентрах ВАТ „ЖитомирАВТО” автомобіль марки Chery, ви стаєте власником відносно недорогого, престижного, з шикарною автоматикою усередині, автомобіля, запчастини до якого є в усіх центрах продажу Chery. А пам’ятаєте про шалені літні знижки на Chery в „Автоцентрі на Ялинці” та „Автоцентрі та Сінному”? Днями модельний ряд автомобілів Chery в Україні поповнився ще одним яскравим представником – Chery Karry, основною перевагою якого є просторий салон на 7 місць. Вже традиційно цей красивий і об’ємний „китайчик” оснащений кондиціонером та гідропідсилювачем керма. В автоцентрі на Сінному такий коштує 63 125 грн., що значно дешевше, ніж основні конкуренти Chery. У максимальній комплектації за ціною 68 575 грн. (у дилерській мережі компанії «Сі Ей Автомотив», офіційного дистриб’ютора Chery в Україні, Karry представлений в трьох варіантах) він оснащений системою безпеки ABS, подушкою безпеки водія, передніми склопідйомниками, а також електроприводом зовнішніх зеркал заднього виду.   

Модель Chery Karry створена на базі Chery Amulet, що так полюбився багатьом українцям.

 

 

Вона укомплектована тягловитим двигуном об’ємом 1,6 л і потужністю 94 л.с. Вражає вантажопідйомність новинки: 650 кг! Об’єм багажного відділення легко збільшити в декілька разів, знявши сидіння третього ряду. А наявність задньої ресорної підвіски переконає у великих можливостях та витримці цієї моделі. Інженерні й дизайнерські розробки зробили Karry привабливим та практичним як для великих сімей, так і для людей, які шукають автомобіть „два в одному”: для поїздок і перевезення невеликої поклажі. Особливий інтерес Chery Karry може становити для організацій, які надають послуги з транспортування малогабаритних вантажів. Надійність, практичність та місткість „китайця” ідеально гармонує з його вартістю. Появя цієї моделі на житомирському авторинку в черговий раз доводить, що з Chery ви завжди отримуєте більше! Нагадаємо телефон „Автоцетру на Сінному” у Житомирі, де ви можете придбати цей та інші моделі марки Chery: 420-845.

Увага! Вперше в Україні - автокредит під 0,01%!

Уперше в Україні і Житомирі зокрема кредити на купівлю автомобіля почали видавати під 0,01% річних. Це стало можливим завдяки ефективній співпраці «Сі Ей Автомотив» та „Приватбанку”. До 1 жовтня 2008 року в автоцентрах ВАТ „ЖитомирАВТО” моделі Chery Amulet і Jaggi можна придбати за  небувалими умовами. Віднині перший внесок на покупку цих моделей в американських долларах еквівалентний 100 гривням, а відсоткова ставка в 0,01% річних практично перетворює кредит в розстрочку. До того ж, нещодавно ціни на автомобілі в „Автоцентрі на Сінному” та „Автоцентрі на Ялинці” стали ще доступніші. Відтепер Chery Amulet, бестселлер китайської автоіндустрії з багатою комплектацією, коштує від 42320 грн., а функціональний та практичний Chery Jaggi можна купити за ціною від 41045 грн.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі