Культура

Житомирський гурт "Франкоманія" запалюватиме публіку на Прикарпатському фестивалі

7 August 2008, 13:33

Територія форматності Кузня в Унежі на Прикарпатті продовжує працювати. На цей раз організатори першого фестивалю запрошують на "День Незалежності України в УНЕЖІ". Свято триватиме два дні - 23-24 серпня - і музичну частину становитимуть кращі українські музичні гурти: Оt Vinta, Етно XL та Бреm Сtокер (Рівне), Тінь Сонця, Рутенія, Перлини Степу та Amalgamma (Київ), Сад (Дніпропетровськ), Полинове Поле (Львів), Гуцул Каліпсо та Серцевий напад (Чернівці), Хорта (Запоріжжя), Фанкоманія (Житомир), (Київ), Тарас Житинський (Лондон), Транс-Формер (Полтава), Кораллі (Івано- Франківськ), - повідомили ZAXID.NET організатори.

На фестивалі будуть діяти творчі майстерні, майстер-класи, дискусійні клуби та інші корисні атрибути фестивального відпочинку. Окрім того, територія УНЕЖу потішить і прихильників активного відпочинку. Тут діятиме майданчик для пейнтболу, а на Дністрі будуть організовані сплави на катамаранах.

Організатори обіцяють, що наметовий табір буде відокремлений від решти майданчиків і закритий для тих, хто відвідує лише концерти. Табір буде обладнано туалетами, умивальниками, душовими, а також будуть заготовані місця для багать та питна вода.

Цього разу зареєструватись на фестивалі можна, не виходячи з дому. На сайті фестивалю діятиме спеціальна форма http://www.unizh.com.ua/festival/attached . Реєстрація до 18 серпня даватиме знижку 10 грн на вхідний квиток, ціна якого на два дні становитиме 60 грн. Зекономити ще 10 грн зможуть ті, хто принесуть з собою на фестиваль український прапор. Потрапити на дійство можна буде і зовсім безкоштовно, але для того необхідно буде протягом тижня пропрацювати у Кузні в якості волонтера.

 http://www.zaxid.net/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі