ДОПОМОГА

Кузьма із солісткою свого гурту-протеже "Пающіє труси"на пляжі.ФОТО

7 August 2008, 17:37
Лицемірство - річ розповсюджена, а коритце шоубізу ним  просто переповнене. Однак робити передчасні висновки - також негарно. Тим не менше, цікаво порівняти слова людини із їх фотопідтвердженням чи фотоспростуванням.

Цікаво, що за дівчину обіймав Андрій Кузьменко з гурту "Скрябін" на пляжі у той час, як не так давно говорив про те, що "на інших не скаче".

За інформацією ресурсу "INTV", який опублікував фотознімки Кузьми, музикант привселюдно обіймався із солісткою свого гурту-протеже "Пающіє труси". 

Проте ТаблоIDу стало відомо, що руденька молодиця, до якої тулився Андрій, з зовсім іншого гурту - "А.Р.М.І.Я.". І звуть дівчину Настя Снадна

Як пише ресурс, після концерту, що його "Скрябін" разом з "Пающімі трусамі" дали у фортеці Білгород-Дністровська, вони добу відпочивали у Затоці. Там музиканти зняли будиночок - за 650 гривень на добу.

 Після концерту Кузьма  і солістка "А.Р.М.І.Ї." відпочивали на пляжі
 Грали у пляжний волейбол
 І обіймалися над тілом закопаного товариша
 Якби на мобільний, яким фотографує дівчину Кузьма, йому тоді зателефонувала дружина, на питання "Ти де?" він міг би майже з чистим сумлінням відповісти: "А я на морі"
 Дружнє мацання на стегна?
 Дуже дружні обійми?
На цій "Тойоті" Андрій Кузьменко приїхав у Затоку 

Ну навіщо такий піар "А.Р.М.І.Ї." зрозуміло, а от навіщо це Кузьмі....

http://tabloid.pravda.com.ua/

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі