ДОПОМОГА

Дозвілля дітей - політелітів. Фоторепортаж

11 August 2008, 18:19
У Київському інституті міжнародних відносин навала "елітних" жовторотиків. Невеличкий натовп дітей українських політиків та дипломатів поповнив ряди студентів гламурного "КІМО".

Слідом за батьком, міністром закордонних справ Володимиром Огризком вступила до цього вузу його дочка Олеся, пише INTV.

Дівчина навчатиметься на бюджеті на найпрестижнішій спеціальності - міжнародних відносинах, тут був найвищий прохідний бал.

Скучати міністерська донька точно не буде - у неї там навіть "дах" є - на четвертий курс ІМВ перейшла її старша сестра Євгенія Огризко.

 Доньки міністра закордонних справ Женя (ліворуч) і Олеся (праворуч) Огризко слідом за старшим братом Ростіком і батьком пішли у "КІМО"
 Женя Огризко на мітингу "ІМВ за НАТО"

Одногрупником Олесі Огризко буде Віталік Якібчук (його батько - Мирослав Якібчук, голова Нацфоруму Профспілок України), а також син регіонала Сергія Ларіна Женя.

На спеціальність міжнародна інформація вступила донька екс-гендиректора "Енергоатому", депутата від Партії регіонів Андрія Деркача - Ксенія. Подейкують, що у самого Деркача на руках - шість дипломів.

Разом з нею навчатиметься Ілля Дір - його батько працює в МЗС заступником директора департаменту Європейського союзу. Ще одно "новобранка" - Ніна Долгова - донька Ігоря Долгова, керівника Головної служби зовнішньої політики Секретаріату президента.

Водночас на платному відділенні спеціальність "Міжнародне право" здобуватиме така собі Ставнійчук Катерина Петрівна. При цьому імовірно, що це саме донька заступниці голови Секретаріату президента Марини Ставнійчук.

Окрім того, на спеціальність "Міжнародна інформація" вступили донька Олександра Абдулліна з БЮТ Саша та син прес-секретаря Юлії Тимошенко Максим Сорока. І Саша Абдулліна, і Максим Сорока вступили на платне відділення.

Тут же вчитиметься й онук політолога і депутата від БЮТ Володимира Полохала Дмитро. Він вивчатиме "Міжнародний бізнес" на бюджетній основі.

Бютівець Володимир Полохало з онуком Дімою на його випускному 

Безкоштовно у КІМВ здобуватиме освіту Оля Голомша. Її батько - полковник Ярослав Голомша - голова Рівненського управління міліції, а дядько - заступник генпрокурора України Микола Голомша.

На спеціальність міжнародний бізнес вступила донька депутата від блоку Литвина Ігоря Шарова.

Племінниця заступника генпрокурора Оля Голомша (праворуч) 

На міжнародні економічні відносини вступив Владислав Мокріді. Його мати Тетяна Мокріді - екс-голова прес-служби "Нашої України", зараз член Нацради з питань телебачення та радіомовлення.

При цьому вартість "престижного" навчання не відлякала дітей вітчизняної еліти. А 1 рік навчання в "КІМО" тепер коштує 21 тисячу 640 гривень, тобто майже 25 тисяч доларів за 5 років навчання.

Цікаво, що Юридичний факультет КНУ імені Шевченка вважається не менш престижним - судячи, хоча б з вартості навчання - 21 тисяча 640 гривень за рік. Втім, як повідомляє ресурс, у списках зарахованих цього року до юрфаку - жодного справді відомого прізвища.

Фото INTV

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі