Місто

Спасут ли улицу Щорса в Житомире 22 тонны польского битума? 5 ФОТО

12 August 2008, 14:00

 

Ремонт вулиці Щорса у Житомирі пригальмувався ще минулого тижня: не вистачило бітуму. Управління автомобільних шляхів просило 8 днів для вирішення цієї проблеми. Вісім днів минуло, а Щорса так і переділена на дві частини: після ремонту (від Київської до Чапаєва) і до ремонту – до самої Крошні.

„Сьогодні ми купили 22 тонни бітуму з Польщі, - говорить начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун. – Однак їх вистачить лише для закриття незначних розкопок інженерних мереж. Щоб продовжити роботи на вулиці Щорса, потрібно якнайменше дві цистерни бітуму, а це 120 тонн. Таку велику партію нам не ризикує поставити жодна фірма. Щоб не продешевити. Адже ціна на бітум коливається від 3800 до 6000 тис. грн. за тонну. Місто не хоче купувати бітум за завищеною ціною, а тому чекає стабілізації цін на нафту.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 Коли буде сформована ринкова ціна на бітум і його нарешті буде закуплено в достатніх об’ємах, капремонт вулиці Щорса продовжиться. Це може бути уже навіть наступного тижня”.

 

Даяна Колос

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі