Місто

Житомир задохнулся в пробках. Виноваты светофоры? Фоторепортаж

13 August 2008, 16:43

Сьогодні зранку з 9 до 11 години проїхати від площі Короленка до центру міста було практично неможливо. Затор з вулиці Старовільської до вулиці Ольжича розтяглась майже на 150 метрів.

 

 

Інспектори ДАЇ, які чергували на перехресті вулиць Перемоги та Котовського повідомили, що затори тимчасові. На днях мають перепрограмувати світлофори і збільшити час зеленого світла для проїзду по вулиці Котовського.

Чому цього не зробили раніше – невідомо.  Може понадіялись, що зробивши односторонній рух, у  місті поменшає автомобілів?

Допоки будуть перелаштовувати світлофори житомиряни, стоячи у заторах,  лише марнуватимуть час.

 

Ми поцікавились, що з цього приводу думають самі водії. Вони говорять, що  взагалі не розуміють навіщо це було зроблено, адже покращити рух можна набагато простішим методом. Наприклад заборонити зупинку і стоянку у правому ряду по вулиці Перемоги. А автомобілі порушників або вивозити евакуатором, або поставити наряд ДАЇ. Але як бачимо, міська влада не шукає легких шляхів.

Також зазначимо, що на вулиці Перемоги зробили нову дорожню розмітку: три смуги руху у сторону Богунії і одна реверсивна в сторону центру міста.

 

фото и текст http://20minut.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі