ДОПОМОГА

Журавська поклала око на заступника Черновецького.ФОТО

13 August 2008, 17:16

Племінниця заступника київського мера Ірина Журавська енергійно "пудрить носик". Адже незабаром для Іри, "Міс України 2008" настане вирішальний момент - фінал конкурсу "Міс Світу".

І хоча ходити далеко не треба, подія пройде у Києві 4 жовтня, але турбот це не зменшує. Сукні, туфлі, думки всілякі у голову лізуть... Хоча для приємного все рівно залишається час.

Так, племінниця Віталія Журавського зізналася, що знаходиться під сильним враженням від молодого заступника Леоніда Черновецького, Дениса Басса... Йокнуло, вочевидь, серденько у панянки...

"Добре знайома з Денисом Бассом. Ми перетиналися не один раз на світських заходах. При першій зустрічі він справив на мене враження дуже освіченої людини, у нього прекрасна мова. Мене оточують різні люди, але рідко буває, щоб хтось так вразив мене, як Денис", - зізналася Ірина Журавська в інтерв'ю "ЛІГА.net".

Ех, шкода, тільки Денис поки, за чутками, у чіпких кігтиках екс-невістки Ющенка Ані Павлович. А от права рука Черновецького, Олесь Довгий, неначебто поки вільний, однак...

Олесем Довгим теж знайома, але нічого не можу сказати про цю людину. Просто спілкувалися кілька разів", - додає міска.

Тим більше, як зізналася дівчинка, брюнети їй "більше подобаються, ніж блондини". Утім, ідеалу в плані зовнішніх даних у неї немає. Хоча серед кумирів все-таки значиться мачоподібний Антоніо Бандерас - ну дуже вже подобається.

 Журавську вразив Денис Басс, а от Олесь Довгий, схоже, не дуже

"Для мене важливі інші моменти: як чоловік поводиться, як говорить, як ставиться до жінки. Мій обранець повинен бути сильною особистістю. Я не зможу бути поруч з чоловіком, чиї життєві пріоритети нижчі за мої. Дуже важливі для мене такі якості, як відповідальність, почуття гумору, доброта", - запевняє Іра Журавська.

"А на першому місці - розум. Він повинен бути обов'язково оптимістом і дуже енергійним. У нас мають збігатися смаки, ставлення до тварин. Не терплю жорстокості або байдужності до жорстокості", - додає дівчина про свого потенційного обранця.

До речі, серед "важливих знайомих" значиться у Журавської й екс-заступник мера Києва Ірена Кільчицька, і дружина Черновецького. А от із самим Леонідом Михайловичем, Іра каже, не знайома.

"Ні. Я знайома з його дружиною Аліною та дочкою Христиною. Але мені завжди було цікаво з ним познайомитися, поспілкуватися.... Ірену Кільчицьку знаю, у нас добрі стосунки", - розповідає Журавська.

 "Міс Україна 2008" Іра мріє познайомитися з Черновецьким

Ну і з дядьком своїм, звісно ж, Іра знайома. Утім на питання про те, як 18-річна міс поставилася до тверджень про її нечесну і куплену перемогу, Іра відповіла:

"А мені було смішно це все чути і читати. Я з 14 років у модельному бізнесі, і досить довго йшла до перемоги на конкурсі "Міс Україна". Моєї перемоги хотіли багато фахівців моди і краси, вболівали за мене. Тому мені було незрозуміло, навіщо шукати "причину" моєї перемоги. А потім сказала собі: хочете обговорювати - обговорюйте. Тож, зробили мені піар", - сміється племінниця Журавського.

"У мене дуже гарні відносини і з Віталієм Станислаловичем (Журавським) і з його сином Льонею. Вони за мене дуже переживають і хочуть мені добра. Завжди, за будь-яких обставин", - додала вона про стосунки з ріднею.

 Над розмовами про її нечесну перемогу Журавська сміялася

Висловилася "Міс Україна 2008" і з приводу коментаря іншої красуні, моделі Інни Цимбалюк на рахунок перемоги Іри на конкурсі, назвавши його щонайменше "некоректним".

"У цій сфері мало хто за кого радіє. Висловлювання Інни - її власний піар і вони не викликали у мене особливих емоцій. Вчинила Інна дуже хитро - не стверджувала на всі сто, а сказала, що я перемогла справедливо (спасибі!), "але нечесно". Чи знає Інна, що крім 2008 року, і в 2007, і в 2006 роках Київ також представляли дві дівчини? З Дніпропетровська були теж дві конкурсантки. І ніхто не писав викривальних статей..," - парирувала Журавська.

Додала Іра трохи інформації й про себе. Каже, все дуже просто: народилася у Києві і жила з мамою, татом і братом. Закінчила звичайну школу на Печерську, іноді знімалася в рекламі, іноді брала участь у показах мод.

 Іра вважає, що Інна Цимбалюк попіарилася за її рахунок

"Моя мама - філолог, закінчила Університет ім. Шевченка, 15 років пропрацювала у посольстві. А тато закінчував "Ін‘яз", але працював менеджером великої іноземної компанії. Брат закінчив Київський Інститут Міжнародних відносин", - прояснила вона трохи ситуацію з родичами.

"Коли я обирала, до якого ВУЗу поступати, то розглядала і театральний, і юридичний, і навіть економічний інститути. А в останній момент вирішила піти по слідах батьків - стати філологом. От цілий червень була сесія, плюс - підготовка до конкурсу. Літнього відпочинку не вийшло", - додала Журавська.

А от стати моделлю, за словами Іри вона якось і не планувала. Каже, все почалося роки чотири тому.

"Мені тоді виповнилося 14 років. Точно не пам'ятаю, чому пішла у модельне агентство. Я прийшла в "Karin" - модельне агентство Влади Литовченко. Вона звернула на мене увагу, завжди мною цікавилася, підтримувала", - розповіла про свої перші кроки у цьому бізнесі Журавська.

Модельний бізнес для племінниці Журавського почався, власне кажучи, з Влади Литовченко http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі