ДОПОМОГА

Подкопаева на "Євробаченні" буде "косити під Тимошенко. ФОТО

15 August 2008, 17:28
Незрозуміло, що там такого між Азербайджаном і Україною, але тутешній й тамтешній творчі особистості одне одному - як браття рідні.

Що Руслана кілька місяців тому Ельнура і Саміра до пісенного "Євробачення" рекламувала, що от тепер Ліля  Подкопаєва до "Eurovision Dance Contest 2008" з азербайджанськими гостями танці танцювала.

Так, у Київ завітали Ельдар Джафаров та Анна Сажина - пара, яка представить Азербайджан на танцювальному "Євробаченні 2008".

В українську столицю рослі азербайджанці приїхали знімати ролик-візитівку для "Eurovision Dance Contest", пофотографуватися і попрацювати із саунд-продюсером над зведенням треку для виступу на конкурсі.

А ще провести майстер клас разом із нашою олімпійською чемпіонкою. Цікаво, але факт, та замість партнера Лілі Кирила Хитрова у четвер можна було знову побачити її колишнього напарника по "Танцях з зірками" Сергія Костецького.

Відбулася зустріч двох пар у приміщенні Державного музичного театру для дітей і юнацтва.

Подкопаєвій, як "господині", Ельдар і Аня вручили оберемок білих троянд. А Костецькому зробили чоловічий презент - кинджал.

Натомість Ліля а Подкопаева подарувала їм по ляльці із зачіскою а ля Юлія Володимирівна Тимошенко.

Сувенір азербайджанським гостям сподобався, але викликав питання. Пара поцікавилася, чи не збирається раптом Ліля виступати у такому, як на ляльці, вбранні і з такою зачіскою.

На це спортсменка відповіла, мовляв, що такий образ вже є у однієї людини в уряді, а вона вигадає обов'язково щось своє, нікого не копіюючи.

 Ліля Подкопаєва до "Євробачення" готується із екс-партнеркою Пономарьова, Поліною Комисовою
 Цікаво, що замість Кирила Хитрова знову об'явився поруч із Лілею Сергій Костецький. Гості з Азейрбайджану вручили йому кинджал
По тому чоловіки і жінки, по черзі, провели одне для одного короткий майстер-клас з національних танців  
 А тепер дівчата
 Потім пари обмінялися партнерами
 У якості сувенірів Подкопаєва вручила своїм азербайджанським гостям і потенційним суперникам на "Євробаченні" ляльок з прем'єрськими зачісками
 
 Проте на питання, чи зробить собі таку зачіску на "Євробачення" Ліля, вона відпговіла: нєєєє  
 

Фото Дмитра Амідова

http://tabloid.pravda.com.ua/photos/48a45f135b61f

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі