ДОПОМОГА

Пінчук забезпечив собі рай на Сардинії за 70 мільйонів євро. ФОТО

15 August 2008, 17:52

Зять колишнього президента Леоніда Кучми, український мільярдер Віктор Пінчук задоволення купує оптом, навіть якщо це не дешевше.

70 мільйонів євро витратив олігарх на купівлю чотирьох вілл на Смарагдовому березі на Сардинії.

Про це повідомляє "Инопресса. ру" із посиланням на італійську газету "La Stampa".

Тож тепер окрім маєтка у Лондоні, який дружина Пінчук Олена Франчук придбала за 159 мільйонів доларів, у подружжя будуть і чотири вілли, розташовані в районі Порто Черво, Ромаццино та Капріччолі.

 

По-перше, це триповерхова вілла Luci del mare з 15-мі кімнатами, басейном й іншими об'єктами.

До тієї ж категорії суперлюкс відноситься і вілла Samanna. У ній - 21 кімната, а сад займає площу у 5800 квадратних метрів.

Трохи менші за розмірами - вілли La Torre та La Deseada. Хоча у La Torre теж є де розвернутися: тут 5 кімнат, а загальна площа на двох поверхах обчислюється 110 квадратними метрами.

 

Вілла ж La Deseada вважається маленьким скарбом узбережжя. Вона найближче з-поміж усіх вілл розташована до моря і знаходиться буквально за два кроки від пляжу. Вона схована під козирком гірської гряди.

Продавцем всієї цієї краси став такий собі Луїджі Зуніно. А вілли придбала одна з компаній Беліза, Orinbay Worldwide limited, за якою, за інформацією газети, стоїть саме металургійна група Віктора Пінчука.

Нагадаємо, Пінчук посідає 203-е місце у класифікації "Forbes", а його статки обчислюються у розмірах 5 мільярдів доларів.

 

Окрім того, як пише видання, цього літа вілли на Сардинії не були єдиними угодами, укладеними з італійцями. Купуючи вілли Зуніно, Пінчук одночасно продавав Ukrsotsbank у групі UniCredit за 2,2 мільярди доларів.

Фото "УНІАН", фото "Starlife", а також фото Миколи Лазаренка з прес-служби президента

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі