ДОПОМОГА

Олена Литвин розповіла, як важко бути модною (фото)

24 August 2008, 07:36

Дочка екс-спікера Ради Олена Литвин планує завести і нову сім‘ю, і заразом велику гардеробну зі стелажами для взуття та сумок. Ще б пак, адже кожний сезон віднедавна-модниця-Литвин закуповує собі десь з 50 речей від світових брендів. А закупки для свого магазину в центрі Києва Олена називає взагалі каторжною роботою.

Вдягатися в одяг крутих брендів Литвин почала відтоді, як відкрила у старовинному маєтку пантову крамницю. Одяг вона вибирає у власному будинку розкошів. 


литвин
ТаблоID

Олена Литвин вважає закупівлю одягу каторжною роботою

До слова, з появою власної "торгової точки" бізнес-вумен зі спікерським корінням обновила весь свій гардероб. Залишила хіба що якісь улюблені речі. А інше ганчір‘я пороздавала подружкам, подружкам подружок і родичам. 


литвин
ТаблоID

Нещодавно пані Литвин обновила і свій гардероб

Після розхламлення домашніх шаф молодиця Литвин пройшлася по власному магазину - грошей за нове шмаття не платила, бо сама ж його і купувала нещодавно. Тому модні сукні-спіднички вона придбала за ціною виробників. А це в 2-2,5 рази дешевше за їхню вартість у київських магазинах.
Тож практично весь одяг, на який можна витріщатися у "Віллі Гросс", є і у гардеробі дочки Литвина. 


литвин
ТаблоID

Олена перекваліфікувалась у байєра

За словами Литвин, першу свою закупівлю як байєр вона зробила у великому шоу-румі Jil Sander. Після того як речі обрані, спеціально для байєра їх демонструють моделі. А іноді дочці Литвина доводиться самій приміряти цей одяг.
"Коли витрачаєш на замовлення речей тільки однієї якоїсь марки 6-8 годин, розумієш, яка це каторжна робота. Зовсім не так, як уявлялося спочатку: красиво і барвисто", - каже дочка екс-голови Ради.


литвин
ТаблоID

Хутряний гардероб з однієї шиншилової шубки та трьох норкових Олена ще не встигла обновити

Єдине що - хутряний гардероб з однієї шиншилової шубки та трьох норкових Олена ще не встигла обновити. Поки лише придивляється до майбутніх обновок.
Для речей у неї є невелика гардеробна кімната розміром приблизно у два квадратних метри. Шмотки там висять хаотично, у кілька рядів. А шуби влітку переїжджають на дачу, бо тут не вміщаються.
"От коли в мене буде нова сім‘я, квартира, то обов'язково з'явиться і велика гардеробна зі стелажами для взуття та сумок", - упевнена Литвин.

За матеріалами: Дело / Ю. Г.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі