Політика

Политикам в Житомире надоела «заказуха» и черный пиар. Обращение

30 August 2008, 16:08

Политическая осень обещает быть жаркой. Уже сейчас чувствуется, что накал страстей будет нешуточным. Несмотря на то, что все главные события еще далеко впереди, житомирские политики отмечают активизацию политических сил в Житомире.

На пресс-конференции, состоявшейся 29 августа, председатель Житомирской региональной организации Единого Центра Геннадий Зубко заявил: «Активизация политикума в Украине сегодня  приводит к популистским призывам, скандальным сообщениям и клевете, которая никоим образом не решает существующих проблем, но является основным препятствованием для консолидации общества».

Он предложил политическим силам открыто говорить о проблемах и решать их. Только при условии открытого общения потребность во взаимных популистских обвинениях отпадет, поскольку на популизм не будет времени. Он также объявил, что Единый Центр в Житомире начинает кампанию «СТОП БРЕХНЕ!» и  в связи с этим распространил обращение.

 

ЗВЕРНЕННЯ

Житомирської  регіональної організації Єдиного Центру до політичних партій, громадських організацій та об’єднань

 

Житомирська регіональна  організація Єдиного Центру звертається до всіх політичних партій, громадських організацій та об’єднань, які здійснюють свою діяльність на території Житомирської області з закликом не використовувати антиморальні інформаційні атаки один проти одного. 

 

Житомирщина – наш спільний дім й не варто перетворювати його на місце постійних чвар та з’ясування стосунків. Особливо, якщо при цьому застосовуються піар-технології, спрямовані головним чином не на конструктивну критику та результативну співпрацю, а на дискредитацію опонента.

 

Усі розуміють, що передвиборна агітація вже почалась. Після літніх відпусток, з включенням  політичних партій в активну діяльність, лавина брудних публікацій та піар-заяв зросте в рази.

 

Проте, більшість оприлюднених в ЗМІ так званих «скандальних повідомлень» виявляються неправдивими, а іноді відвертим наклепом без будь-яких підтверджень та фактів. Плакат, який клеїться таємно вночі на паркані без підпису автора, не може бути правдою.

 

Такі методи є свідченням виключно брудних піар-технологій та не впливають на вирішення існуючих проблем.  Подібні вчинки говорять про те, що вести брудну політичну гру беруться не патріоти, а ті для кого головне здобути політичні дивіденди на виборах.  Це не допоможе зробити наше місто та Житомирщину кращими.

 

Єдиним Центром задекларовано, що політична сила не буде використовувати популістські методи у своїй діяльності. Ми будемо казати людям правду.

 

Житомирська регіональна організація Єдиного Центру, прагнучи оздоровлення українського політикуму, розпочинає кампанію «Стоп брехні». Склоки та взаємні звинувачення повинні відійти на другий план. Моральною нормою повинна стати турбота про здоров’я, освіту, виховання дітей, культуру та загальнолюдські цінності.

 

Першим кроком в кампанії «Стоп брехні» буде запровадження  регулярних зустрічей з засобами масової інформації перед сесіями рад різних рівнів, визначними подіями та прийняттям місцевою владою важливих для громади рішень. Мета цих зустрічей: у  відкритій розмові пояснити громадськості необхідність прийняття рішень та показати, як ці рішення вплинуть на добробут кожної людини.

 

Єдиний Центр зазначає, що місцеві проблеми не можуть бути вирішені, якщо до них прив’язувати політичну доцільність.

 

Ми закликаємо всі політичні сили та громадські організації приєднатись до кампанії «СТОП БРЕХНІ!»  та почати говорити людям правду.

 

Житомирська регіональна  організація Єдиного Центру

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі