ДОПОМОГА

Олю Горбачову роздуло у деяких місцях. ФОТО

2 September 2008, 17:31

Утка - солістка "Арктики" Оля Горбачова збільшила груди. Про це буквально у четвер повідомила прес-служба групи. Щоправда, молодці, не уточнили, у який спосіб співачка домоглася збільшення своїх об‘ємів.

Може, пластику зробила, силікон підживила, може, завагітніла, а може, просто нарешті вдалий бюстгальтер підібрала чи фотошоп допоміг.

У будь-якому разі у новому кліпі "Арктики" "Пожалуйста" головну "морозну дівчину" побачать із трохи видозміненими формами.

 Олю Горбачову роздуло у деяких місцях
 А потім здуло

Окрім того, дівчата вирішили клин клином вишибати і видають на український ринок шоубізу один із найпопулярніших нині продуктів - оголену натуру.

 "Арктика" змінює цноту на еротику

"У Юрія Нікітіна з такою швидкістю з'являються жіночі проекти, що у нас вже всередині компанії Mamamusic відчувається конкуренція. Ми вирішили бити на випередження - після появи його проекту "NikitА", стало очевидним, що наступна нова група буде вже зовсім голою", - пояснює такий хід фронтвумен гьорлз-бенду Оля Горбачова.

 Горбачова роздягла своїх "відморожено-підморожених" дівчат

"А Маргарита і Дар‘я у мене такі красуні, що ховати їх зовсім безсовісно. Безумовно, це не рецепт успіху, і гарна пісня має набагато більш важливе значення, ніж гарне тіло. Але тут, пробачте за нескромність, все співпало", - без зайвої скромності каже мати дитини Юрія Нікітіна.

Маргарита і Дар‘я  
 Гарне тіло та до гарної пісні - скромність зайва

Будуть у новому відео режисера Олександра Філатовича і чоловічі м‘язи. Маскуллінності до жіночого кліпу додасть екс-бойфренд плавчині Яни Клочкової, гонщик і телеведучий Олексій Мочанов.

"Перед тим, як вибрати виконавця головної чоловічої ролі, ми провели маленьке соцопитування серед знайомих дівчат: хто з чоловіків, присутніх у медіа, їх приваблює найбільше. У цьому негласному змаганні переміг Олексій Мочанов", - пояснює Горбачова вибір спортсмена.

 

На студію лисий мачо приїхав на білому "Porsche", роздягнувся і застрибнув у ванну до Олі - певно, Клочкова до стихії води привчила. Так і познайомилася Горбачова з Мочановим і спільну сцену відзняли.

 Нова фішка - познайомся із зіркою у ванні

"Я стежив за Оліною творчістю давно, але познайомився з нею тільки на зйомках, у ванній, такого знайомства у мене ще не було. Вона дуже позитивна людина, ставиться до своєї музики з неабиякою часткою гумору, не зображуючи із себе Монтсеррат Кабальє", - ділиться враженнями від Горбачової гонщик.

 Котики - трійко білих пухнастих і один... м'язистий "єгипетський сфінкс"

"Але дотепер мене не залишає відчуття, що я побачу себе не у кліпі, а у програмі "Розіграш", - додає він. Особливо екзотично виглядали поруч із м‘язистим Мочановим трійко білих котенят - малі все намагалися вшитися з кадру.

"Моя дочка була на морі та взяла з мене слово, що я зніму кошенят у наступному відео знову, щоб вона прийшла їх погладити. Тож, котенята точно стануть зірками!" - усміхається Горбачова.

 Це "Арктика"
 А це "NikitА". Контора одна й та сама - схоже, правда?

Між іншим, музику до пісні "Пожалуйста" написав той таки режисер Олександр Філатович. Щоправда, як запевняє Оля, на ній він так і не заробив - композицію по доброті душевній подарував.

За матеріалами прес-служби Mamamusic

http://tabloid.pravda.com.ua/

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі