ДОПОМОГА

Черновецький зачекався на Кільчицьку. ФОТО

4 September 2008, 17:29

Наприкінці серпня, 22-го числа глибоко вагітна екс-заступник мера Києва Ірена Кільчицька з шиком гуляла свій ювілей у Каннах. Мерській улюблениці стукнуло 40. а у черевце, певно, час від часу стукало й маля, яке от-от має з‘явитися на світ.

Поки ж у Каннах Ірена Реонольдівна з‘явилася на публіку у супроводі блакитноокої доньки Моніки. Цікаво, у кого ж це вдалася маленька - явно не в маму.

В один із каннських ресторанчиків на вечірку із 60-ма запрошеними Ірена вбрала простору фіолетову сукню від своєї подруги-дизайнера Олени Голець.

Нагадаємо, як писав "Блік", у Каннах Кільчицька відпочивала разом із дружиною Леоніда Черновецького Аліною Айвазовою. За інформацією видання, жінки зупинилися у готелі "Карлтон", розташованому на знаменитій набережній Круазет.

 І від кого у Моніки Кільчицької такі блакитні очі?
 40-річна Ірена з подругою Аліною Айвазовою та онукою Черновецького

Газета також повідомляє, що обидві дами оселилися на 5-му поверсі. У Кільчицької номер-сьют площею 70 квадратних метрів із двома ваннами і видом на море. Вартість таких апартаментів - 2700 євро на добу.

Правда, спочатку Ірена Реонольдівна нібито збиралася жити у номері подешевше - за 548 євро, але скоро передумала.

 Вид з балкону номера Кільчицької за 2700 євро

Айвазова та Кільчицька, в прекрасному настрої, щодня вечеряли у місті. Разом із Іреною Реонольдівною була також няня на ім‘я Анна.

Цікаво, але в мерії вже чекають на повернення Кільчицької. І попри попередню інформацію, з‘ясовується, що пані Ірена з посади не звільнялася.

"Коли чиновника звільняють, то розпорядження мера з цього приводу обов'язково публікується у комунальній газеті "Хрещатик", там же ніякої публікації відносно Ірени Реонольдівни не було. Тому через кілька тижнів вона повернеться з декрету на роботу", - сказав "Сегодня" радник мера з питань комунікації зі ЗМІ Казбек Бектурсунов.

 Ірену Реонольдівну вже чекають на роботі

Окрім того, подейкують, пише видання, що Кільчицьку пропонують на посаду начальника головного управління земельних ресурсів.

"Знаємо, що радники пропонують меру кандидатуру Кільчицької. Але питання ще не вирішене, і, швидше за все, Ірена Реонольдівна захоче повернутися на своє місце заступника мера, яке дотепер пустує", - розповіло газеті ще одне джерело в КМДА.

Однак радник Черновецького з питань комунікації зі ЗМІ таку інформацію відкидає.

Нагадаємо, після народження першої своєї доньки, Моніки, Кільчицька вийшла на роботу вже за кілька дів.

Фото "Бліка" та "Сегодня"

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі