Політика

БЮТ і cоціалісти були б "достойною" командою

5 September 2008, 12:10

Тимошенко зробила помилку, яку електорат бютівців навіть їй не пробачить.  Вона на всю країну заявляла, що ніколи і ні за яких умов не піде на союз з Партією Регіонів. Але пішла,  тим самим власноруч поставила хрест на демократичній коаліції і на ідеалах, які так відчайдушно відстоювали на майдані в 2004 р. її виборці й сама Леді Ю.  Вона зробила те саме, що в  2006 р. зробив Олександр Мороз (СПУ разом з ПР та комуністами утворили парламентську більшість) - зрадила виборців та національні інтереси і в чергове довела, що політика БЮТ в Україні - популістська.

Якщо зраду національних інтересів український виборець ще може пробачити, то особисту - ніколи. Промовистим є приклад тих же соціалістів на дострокових парламентських виборах 2007р., де за політичну зраду лідера, поплатилась вся Соціалістична партія, яка не подолала прохідного бар'єру. Саме ті події зробили з Олександра Мороза політичний труп.

Думаю, що процес "політичної трупізації" розпочався і для лідерки БЮТ, в якому винна лише вона сама.

Тимошенко хотіла показати Президенту і НУНС, що вона і уряд не маріонетки та продемонструвати, хто в домі господар. Тому, заручившись підтримкою Партії Регіонів, голова уряду думала зробити  президентську команду і особисто президента мішенью, не розуміючи, що стала нею сама. Своїм емоційно-амбіційним рішенням БЮТ сам розв'язав руки пропрезидентській фракції, яка ухвалила рішення про вихід з демкоаліції.

 Щодо Партії Регіонів, яка, до речі, ніколи(на відміну від прем'єра) не кричала ніколи про коаліцію з тою чи іншою політичною силою в парламенті, а навпаки, заявляла про широку коаліцію, то регіонали грамотно використовують БЮТ в парламенті і голосують всі потрібні їм закони.  

Аналізуючи останні події в українському політикумі, неозброєним оком видно, що невдовзі розпочнеться процес об'єднання політичних сил проти БЮТ та її лідера.

 

 

Директор PR-агенства "Имидж Мастер" Олексій Василевич. м.Житомир

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі