ДОПОМОГА

Чорномаз стала найгарнішою заміжньою леді. ФОТО

8 September 2008, 17:38

Представниця України, харків'янка Ірина Чорномаз стала найгарнішою заміжньою леді. Українка привезла додому титул "Місіс Глоб -2008".

 

Такий результат Іра отримала в результаті фіналу престижного конкурсу краси, який відбувся 30-го серпня у місті Палм Спрінг, Каліфорнія, США.

 

33-ірчна Ірина Чорномаз - не новачок на конкурсах краси. У 1993-му році вона вже перемогла на конкурсі "Міс Україна", щоправда, тоді вона носила інше прізвище -Барабаш.

 

Сьогодні ж українська "Mrs Globe" живе у Харкові і має двох дітей (що є обов'язковою умовою участю у конкурсі). Чоловік жінки - бізнесмен.

 

Національний комітет "Міс Україна", який направив Ірину на фінал "Місіс Глоб", багато років співпрацював з цією міжнародною конкурсною програмою.

 

А представниці України неодноразово привозили титули призерок цього конкурсу. Тож успіх Ірини Чорномаз ще одне підтвердження чарівності українок.

 

Нагадаємо, не так давно, ше однією красунею світового рівня була визнана Наталя Шмаренкова, більш відома як Камалія. У червні співачка привезла титул "Місіс Світу 2008".

За матеріалами прес-служби національний комітет "Міс Україна"

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі