ДОПОМОГА

"C.К.А.Й." покусали невидимки. ФОТО

9 September 2008, 17:03

Виявилося, що виснажити хлопців з гурту "С.К.А.Й." - вкрай складне завдання. Активна концертна діяльність аж ніяк не заважає їм так само активно відпочивати. Так, у серпні музикантам спало на думку влаштувати велосипедний тур Карпатськими горами... 210-кілометровий маршрут Заліщики - Яремче.

"Я не можу днями лежати на пляжі - це деградація тіла і мозку! Щоб відпочити, треба рухатись! Коли за день стомлюєшся фізично, відчуваєш, що заслуговуєш на сон. Активний відпочинок дає натхнення жити та творити. Як на мене, цього літа ми класно відпочили!" - ділиться враженнями від канікул фронтмен "С.К.А.Й." Олег Собчук.

За перший же день триденного велосипедного марафону хлопці проїхали 100 км під проливним дощем та сильним вітром. Транспорт не підвів: спеціально для цього велотуру Собчук придбав напівшосейний велосипед.

 

Зупинку зробили лише у Коломиї на вокзалі, щоб змінити одяг, але той теж виявився мокрим. Тому підмочені велотуристи вирушили далі, до села Шешори Івано-Франківської області.

Відігрівали "С.К.А.Й." місцеві жителі. Хлопців не тільки пустили переночувати, але й смачно нагодували українськими традиційними стравами та напоями.

На другий день дощу вже не було і хлопці успішно проїхали 60 км, подолавши Буковецький перевал, і зупинились за селом Верховина. Третій день відзначився подоланням Кривопільського перевалу, що було досить не просто. Після цього "С.К.А.Й." взяли курс на Яремче, де й закінчувався маршрут.

 

Але велотур - не єдина гірська пригода "С.К.А.Й" цього року. Через деякий час Олег Собчук з друзями вирушив у похід гірським хребтом у Закарпатській області. Через гору Климова висотою 1492 метри. Вся поверхня гірського хребта вкрита справжніми чорничними плантаціями, на яких заробляють собі на хліб, збираючи чорницю, місцеві діти.

"Це вражаюче видовище! Величезні площі, на яких діти збирають чорницю та журавлину... Потім зібраний врожай вантажать ящиками на машини і звозять до низу", - розповідає Олег.

До речі, село Красне, що поблизу, отримало таку назву саме через те, що восени усі оточуючі гори набувають яскраво-червоного кольору.

 

Хоча "С.К.А.Й." і не є прибічниками пляжного відпочинку, хлопці знайшли цікаві місця і на Чорному морі. Протягом всеукраїнського туру "1020 річниця Хрещення Русі", музиканти вирішили виділити 2-3 дні на "приємне та корисне".

Так, "С.К.А.Й." поїхали до таємничої Балаклави, звідки сплавилися на човнах на дикий пляж-невидимку. Так його називають місцеві, тому що під час приливу цей пляж зникає з поля зору...

Там хлопці пірнали з масками, розглядаючи підводний світ. До речі, останній виявився не дуже миролюбним, і за свою цікавість Олег поплатився укусом медузи. Тож декілька днів довелося мастити око ліками. Але невгамовного вокаліста це не зупинило, і всі три дні хлопці провели надзвичайно насичено.

 

Таким видалося літо "С.К.А.Й.". А зараз гурт знову повернувся до активної праці. Наразі триває всеукраїнський тур, куди "С.К.А.Й." були запрошені у якості хедлайнерів західного напрямку.

За матеріалами прес-служби "С.К.А.Й."

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі