ДОПОМОГА

Сколько стоят гардеробы украинских политиков?

11 September 2008, 10:32
Обновки народних депутатів золоті, гламурні і вражають своєю ціною

Спікер парламенту Арсеній Яценюк полюбляє одяг одної італійської марки. Так, на відкриття 3-ої сесії Верховної Ради він прийшов у костюмі Canali. Бутик цієї марки в Києві відкрили минулого року, тож одягається, очевидно, Арсеній Петрович у рідній столиці. Вартість ділових костюмів у цьому магазині коливається від 13 тис. до 20 тис. грн. Однак, можна знайти й дорожчі.

Народна депутатка від Партії регіонів Ганна Герман має новий телефон. І не простий, а золотий, в прямому значенні цього слова. Теперішня «мобілка» пані Герман покрита золотом 18-ти каратів, ще й оздоблена зміїною шкірою. Хоча порівняно із зарплатою нардепа, яка становить в середньому 18 тис. грн, мобільний телефон за $600-800 зовсім не розкіш. Схоже, господині її гламурна цяцька до вподоби. І по кишені.

БЮТівку Наталію Королевську можна образно віднести до любителів одягу Louis Vuitton та до шанувальників аксесуарів Breguet. У перший після відпустки робочий день на зап’ясті пані Королевської красувався годинник. «Наручник» Королевської виготовлений з білого золота та прикрашений коштовним камінням. І коштує "усього-на-всього" 82 тисячі у європейській валюті.

Конкурувати з Наталією Королевською наважиться нунсівець Олег Гуменюк. У минулому один з найбільших постачальників борошна на Західній Україні, пан Гуменюк нині носить годинник за ?96 тис.

Голова фракції НУ-НС у Верховній Раді В’ячеслав Кириленко «скромний» у виборі аксесуарів. Його Vacheron-Constantin коштує від ?8 до 12 тис. Але ціна – ніщо, коли йдеться про престиж та вишуканість бренду. Адже всім відомо, що найбагатший в Україні Ринат Ахметов носить годинник цієї ж марки, щоправда його Vacheron-Constantin коштує $500 тис.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі