Політика

Нардепу Олегу Черпицькому однопартійці вставили палицю у колеса?

21 September 2008, 15:20

Маріонетки виходять з-під контролю.
Житомирські депутати із фракції БЮТ підклали свиню Олегу Черпицькому. Він, як відомо, тримає усю фракцію на короткому повідку. Принаймні так представники інших політичних сил думали до минулого вівторка.

У цей день, 16 вересня, відбулася чергова сесія Житомирської міської ради. Вона запам'ятається насамперед аморальною технологією використання городян, невдоволених підвищенням комунальних тарифів. З їх числа представники КПУ і БЮТ організували біля стін міськради невеликий мітинг. Для масовки та задля картинки бютівці також вигнали на пікет активістів з підконтрольної житомирської обласної організації ВО “Свобода”. Напередодні від імені цієї партії на парканах і стінах житомирських будинків з'явилися листівки, що “лаяли” міську владу.

Замість того, щоб усіма силами домогтися розгляду питання тарифів на сесії, депутати-бютівці преспокійно сиділи у м'яких блакитних кріслах і ліниво піднімали руки.

На сесії запланували розглянути питання про виділення землі під сінокоси. У позитивному голосуванні був зацікавлений сам нардеп-бютівець Черпицький. У місті він прикупив собі “хатинку”, і щоб легально загребти поруч розташовану земельку, організував питання “сінокосу”. У нардепа, мабуть, не було жодних сумнівів, що його маріонетки зроблять все аби задовольнити апетит шефа. Утім, кукли виявилися справжніми “барбі” - недалекоглядними блондинками.

 - Звідки я знав, що це його питання! Ви ж нічого не казали, - енергійно махаючи руками виправдовувався під час перерви один депутат-бютівец перед своїм колегою та головою фракції Володимиром Семенистим. Останній серйозно дивився на нього і потирав підборіддя. За мить у нього заграв мобільний телефон. Чоловік зблід, коли побачив номер, підхопився і побіг розмовляти в інший бік коридору. Майже таку саму картину можна було намалювати у сесійному залі ще до перерви з іншого бютівця - секретаря міської ради Анатолія Каленського. Він змінився в обличчі і вибіг із місця у президії набагато швидше однопартійця.

Із розмов з дупутатами стало зрозуміло, що вони дійсно не знали хто продавлює питання сінокосу. Принаймні від багатьох ці слова звучали правдоподібно.

Проте є думка, що нардепу палицю у колеса вставили навмисно. Подейкують, що інший нардеп-бютівць Сергій Пашинський, який приховано ворогує із Черпицьким, наказав депутату Володимиру Тітову влаштувати таку диверсію. Чим вона обернеться для депутатів наразі навіть спрогнозувати важко.

Аліна Тавідзе,

www.zhzh.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі