Суспільство

В Житомирской области гора внутренних органов лежала посреди улицы. ФОТО

15 October 2008, 17:52
 

У Бердичеві Купу із різким запахом обминають навіть дворові собаки та коти. Коли та хто викинув непотріб, мешканці будинку достеменно не знають. Більшість сходиться на думці, що це — справа рук водія самосвалу. Шум двигуна вантажівки, начебто, чули у дворі близько 4-ї ранку. Купу ж помітили через кілька годин.

Тетяна Михалевич, мешканка будинку, що по вул. Сакко і Ванцетті, 19: “Діти пішли трусити доріжки. Повернулися й кажуть: “Подивися, що робиться на подвір’ї. Там насипали багато кишок”. Я глянула... Подивіться, що робиться! Цим це все має закінчитися? Це ж інфекція, біда у подвір’ї!”

Надія Михалевич, мешканка будинку, що по вул. Сакко і Ванцетті, 19: “Я навіть не знаю, як його назвати. Гидко дивитися... Була тут машина “Екосфери”. Вони постояли з іншого боку, забрали своє сміття і поїхали. Ми ж почали телефонувати у різні інстанції. Його треба ж чимось обробити! Воно аж в’їлося в землю.”

Жінки не уявляють, що робити далі. Кажуть, окрім представників “Полісся Екосфери”, приїжджали правоохоронці. Взяли пояснення і поїхали. Були, начебто, і працівники комунального підприємства “Ваш добробут”, пише ВИК.

Сказали: “Прибирати цю смердоту не будемо”. А поки відповідні служби вирішують, що робити та хто винен, сморід розповсюджується кімнатами квартир п’ятиповерхівки та прилеглих будинків.

Автор: Олександр Єжель

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/3849.full.image.jpg

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/3850.full.image.jpg

 

http://www.trkvik.tv/images/upload/images/3851.full.image.jpg

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі